Lucrările la şcolile din Bujoreni se apropie de final

Toate şcolile din localitatea Bujoreni vor fi modernizate, astfel încât elevii să poată beneficia de cele mai bune condiţii. Proiectele se desfăşoară cu bani atraşi de la Ministerul Dezvoltării. Prin urmare, se va moderniza şcoala din satul Gura Văii, cu 14 săli de clasă, şcoala din satul Bogdăneşti, unde există şi grădiniţă, unde ambele corpuri vor fi modernizate, iar copiii pot deja să fie mutaţi în locaţia cea nouă. Aici se va amenaja de asemenea un teren sintetic de sport şi un părculeţ

„În această perioadă, în comuna Bujoreni sunt în derulare mai multe lucrări. Modernizarea celor patru şcoli din comună reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte pentru copiii din localitate. Se lucrează la Şcoala Gimnazială Gura Văii, avem termen de predare pentru primul corp în luna august şi termen de predare în luna septembrie pentru celălalt corp. Sperăm ca toate să meargă conform graficului şi să putem începe şcolile cu o nouă imagine, cu clădirile moderne, adaptate învăţământului, dar şi nevoilor copiilor, în primul rând. Această pandemie, pe lângă lucrurile urâte pe care le-a adus ne-a şi grăbit puţin pentru a moderniza anumite lucruri, fiindcă România era o ţară care rămăsese în urmă din punct de vedere digital”, a precizat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Şi proiectul gazelor naturale a prins contur în comuna Bujoreni, peste 2000 de locuinţe urmează să fie racordate la reţeaua de gaze. Localitatea va avea un iluminat inteligent în următoarea etapă, un proiect cu fonduri locale, realizat în procent de 80% . 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *