Toni Prăjitură conduce „barajul” Costeşti – Potcoava

Bucureşteanul Andrei Antonie va arbitra la centru „barajul” dintre Minerul Costeşti şi Petrolul Potcoava (Olt), decisiv pentru promovarea în Liga a III-a.

CCA a anunţat azi brigada de arbitri delegată la Valea Ursului, aceasta fiind compusă din Andrei Atonie (Bucureşti), ajutat la linii de Romică Bârdeş (Piteşti) şi Mihăiţă Necula (Bucureşti). Observator din partea FRF va fi Fevronia Ion (Craiova).

 Bucureșteanul Andrei Antonie este poreclit printre arbitri „Toni Prăjitură”, datorită faptului că are o afacere în domeniul cofetăriilor. Are 39 de ani și a condus circa 20 de meciuri în Liga 1, unde a debutat în 2017. În aceste sezon are 4 jocuri la Liga I, ultimul joc arbitrat fiind pe 27 iunie, în play-out, Sepsi-Viitorul 3-3.

Echipa pregătită de Ţeţe Vlădoi a trecut cu bine examenul testelor Covid-19 şi poate alinia cea mai bună formă de echipă. Echipa vâlceană a fost catalogată de adversarii de mâine ca fiind una de „bătrânei” în presa din Olt, însă experienţa net superioră poate fi mâine atuul Minerului. Veteranii echipei sunt Marius Vlădoi (49 ani), Mihai Lungan (42 de ani), Tavi Marinescu (37 ani), Laurenţiu Nicolăescu (36 ani), Bogdan Preda (35 ani) şi Claudiu Traşcă (34 ani).

Costeştiul este în cantonament la Rm. Vâlcea şi va face deplasarea mâine, în ziua jocului. Fostul sponsor al echipei, Marius Voican va merge şi el pentru a îi susţine pe băieţi.

Partida Petrolul Potcoava – Minerul Costeşti se va disputa fără spectatori şi cu respectarea normelor epidemiologice sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Valea Ursului – Bascov (Argeş).

După ce Unirea Ţigăneşti (Teleorman) s-a retras din miniturneu, ambele echipe pleacă cu 3 puncte, iar învingătoarea promovează automat de pe locul 1. Conform regulamentului turneului stabilit pentru miniturnee de trei echipe, în caz de egalitate după 90 de minute, nu se joacă prelungiri şi se trece direct la executarea loviturilor de departajare. Echipa învinsă are şi ea şanse bune de promovare de pe locul 2, având cele trei puncte la „masa verde”, în cazul foarte probabil că vor apărea locuri libere la Liga a III-a.

Echipă probabilă Costeşti: M. Vlădoi – Al. Chiripuş, Zamfirescu, I. Vladu, C. Păun – Traşcă, Preda (Marinescu), Bălţăţeanu, Zotică – Mihalcea, Mihăilă (Puşcatu)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *