Bălan  a fost externat din spital

După ce a fost diagnosticat cu Covid și a stat două săptămâni internat în Spitalul din Horezu, Vlad Bălan a fost externat și acum este în izolare, acasă, la Curtea de Argeș. De asemenea, cei opt jucători care au fost băgați de DSP în izolare au încheiat această perioadă și de luni revin la antrenamente. Astfel, cu excepția lui Bălan, Flacăra are tot lotul valid la antrenamente, începând de luni.

Cu un buget de salarii redus cu circa 25% după legea apărută în august, care interzice primăriilor să dea la sport mai mult de 3% din impozitul total pe venit, Flacăra va aborda sezonul viitor cu un lot mult subțiat valoric. ”Este clar că obiectivul va fi salvarea de la retrogradare, ce va fi obținut peste, va fi un bonus. Încercăm să încropim o echipă competitivă, deși avem în lot mulți tineri. Sper că vom mai aduce măcar 2 jucători” a anunțat antrenorul-jucător Adi Popa. 

Lista plecărilor din vară i-a cuprins pe R. Popa, Mansour, Cioablă, Georgescu, Olteanu și Dinu. Deocamdată, singurele sosiri sunt juniori: Bogdan Eftimie (CS U II Craiova), Mihai Mehedințeanu (ȘF Gică Popescu), Codruț Turcin, Radu Dobrescu (Sporting Pitești).

Echipă probabilă: D.Vlădoi – Mihăescu, Cr.Munteanu, Bălan, Grosu – Precup, Turcin – Ad.Popa, Simeanu, Stănică – Preda.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *