Sparta Râmnicu Vâlcea face transferuri pe bandă

Nou înființată în această vară, Sparta Rm. Vâlcea a început pregătirile la superba bază sportivă de la Brothers Sport Hub.

Astfel, după investiția superbă de la fostul Stadion Oltchim, Marius Voican i-a adus antrenori pe Mihai Lungan (principal) și Romeo Chelcea (secund), iar în lot au fost aduși Bălțățeanu, Bârzăgeanu, A.Dumitrescu (toți de la Minerul Costești), Fuiorea, Voicu, Dumitru, Văcaru (toți de la Băbeni), Bolovan (Olănești), Bogdan Vasile (Galicea), Rogojină și I.Matei (ambii de la Vlădești). Marius Voican a cerut la AJF Vâlcea un loc în primul eșalon la județ (Liga a IV-a), mai ales că echipe precum Orlești și Drăgoești își pun sub semnul întrebării participarea în viitorul sezon.

”Nu arunc cu banii, nu licitez cu alte echipe. Cine vine alături de mine, trebuie să aibă caracter. Vom face ceva frumos la Sparta” a anunțat Marius Voican.

Nu este exclus ca în perioada următoare, Sparta să mai ia și alți jucători de la campioana județeană Minerul, ținând cont că Marius Voican a fost sponsor până în urmă cu câteva luni la echipa din Costești.

Complexul Brothers Sport Hub cuprinde: teren fotbal iarba naturală. tribună cu scaune, teren sintetic 2 D cu nocturnă, teren tenis zgură, loc joacă pentru copii, terasă, bar și parcare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *