Daniel Dimulescu: „Las oamenii să aprecieze performanţa administraţiei locale”

La Mădulari, în acest mandat, echipa pe care Daniel Dimulescu a format-o a funcţionat foarte bine. S-au întocmit proiecte, au fost atrase fonduri, o perioadă cu bune şi cu rele, dar cu realizări importante, după cum consideră primarul din Mădulari. La finele mandatului, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a planurilor, provocărilor şi realizărilor primăriei în acest sector: înfiinţarea reţelei de apă, asfaltarea drumurilor, modernizarea şcolii şi multe alte domenii de interes pentru viaţa de zi cu zi a celor care locuiesc aici:

„În privinţa drumurilor comunale, în localitatea Mădulari, în mare parte sunt asfaltate şi prevăzute cu rigole. Totodată, mai multe poduri au fost reabilitate şi mai multe uliţe sunt pietruite. Anul trecut s-a executat asfaltarea pe o lungime de 2 kilometri, care în procent de 80% are inclusiv prin rigole amenajate. Încercăm să aducem localitatea în rândul localităţilor dezvoltate, este o localitate mică din punct de vedere al locuitorilor, dar mare ca suprafaţă. S-au atras fonduri, s-au făcut investiţii, dar las oamenii să aprecieze munca noastră. Începând de la introducerea sistemului de apă, asfaltarea, dar şi pietruirea drumurilor comunale, am încercat să aducem confortul în casa localnicilor. O altă investiţie importantă este achiziţionarea unui tractor cu bani europeni, prin GAL. Vom folosi acest utilaj inclusiv iarna, pentru deszăpezire. Este prima achiziţie cu bani europeni. Tot la capitolul investiţii includem şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, în punctul Sub Peri, o lucrare care s-a executat la valoarea de 11 miliarde, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica, făcută în anul 2016. Iluminatul stradal cu leduri economice este o investiţie cu fonduri alocate din bugetul local. Acum, întreaga localitate are iluminat stradal pe timp de noapte dus până la ultima casa. Avem introdusă în localitate şi reţeaua de internet, tot până la ultima casă. La şcoala din centru s-a montat o centrală termică şi s-au construit grupurile sanitare în interior, şi avem un proiect pe ultima sută de metri, prototip, pentru modernizarea ei. Acestea sunt doar o mică parte dintre proiecte de care sunt mândru”, a precizat primarul din Mădulari, social-democratul Daniel Dimulescu.

La Mădulari, instituţiile publice sunt alimentate cu energie verde, furnizată de panouri fotovoltaice. Proiectul s-a realizat cu fonduri alocate din bugetul local şi cu sprijin din partea companiei Petrom. Panourile fotovoltaice au fost montate pe acoperişurile instituţiilor publice din localitate: baza sportivă, căminul cultural, şcoala, dispensarul şi clădirea primăriei. Întreaga reţea produce peste 17 Kw/ oră, fiind o investiţie care a redus cheltuiala cu iluminatul public la zero.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *