SCM își face echipă de seniori

SCM Rm. Vâlcea își face în această vară și echipă de fotbal de seniori, pentru a ataca promovarea în Liga a III-a!

Primarul Mircia Gutău are ca proiect în programul electoral, înființarea unei echipe de fotbal de seniori, care din anul viitor să joace în Liga a III-a.

Conducerea secției de fotbal din Zăvoi și-a dorit încă din această vară obținerea unui loc direct la Liga  III-a, a depus o cerere în acest sens, însă acest lucru este aproape imposibil de obținut la FRF.

Astfel, singura soluție este reînființarea echipei de seniori la nivel de județ, care să atace sezonul viitor câștigarea titlului județean și apoi promovarea la baraj în Liga a III-a.

În acest sens, șeful secției de fotbal, Jean Turmacu a început discuțiile pentru a alcătui un lot capabil să se bată la titlul județean cu Cozia Călimănești și Minerul Costești. ”Este clar că singura modalitate legală de a avea echipă de eșalon superior este promovarea pe teren. Nu se mai pot face fuziuni sau cesiuni, ca în trecut. Deja am ajuns la o înțelegere cu câțiva jucători cu experiență, iar în cadrul lotului vom avea și juniori din cadrul clubului. Colectivul tehnic va fi alcătuit din antrenori care activează în cadrul clubului nostru. Este un pas normal în evoluția unui club de fotbal” a anunțat Jean Turmacu. În sezonul 2017-2018, SCM a mai participat la județ, doar cu juniori.

Deocamdată, însă, fotbalul județean este blocat și nu se știe când va reîncepe, singura soluție fiind o relaxare a protocolului medical, care să elimine testele pentru Covid 19.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *