FRF mărește numărul de echipe la Liga a III-a, Costești și SCM solicită locuri!

Comitetului Executiv al FRF, întrunit astăzi, a propus un nou format pentru Liga a III-a, care trebuie însă votat de cluburile participante. Acesta presupune zece serii a câte zece echipe fiecare și sezon regular de 18 meciuri.

Primele două clasate din fiecare serie vor participa la un baraj pentru promovare, iar ultimele două clasate din fiecare serie retrogradează, precum și formația de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament.

Dacă va fi acceptată această formulă, propunerea de începere a campionatului este data de 12 septembrie. FRF nu a stabilit azi cum vor arăta seriile din Liga 3, acestea urmând a fi decise ulterior, de Departamentul Competiții din cadrul FRF. 

Viitorul Dăești și Flacăra Horezu sunt echipele vâlcene care vor participa cu siguranță la Liga a III-a. Alte două echipe, Minerul Costești și SCM Rm. Vâlcea au depus solicitare pentru a fi primite la Liga a III-a. Costești a ocupat locul 2 în seria de baraj și are șanse mari să fie primită, în timp ce clubul susținut de Primăria Rm. Vâlcea, SCM își reactivează secția de fotbal și dacă vor fi locuri disponibile, vrea să înceapă de la Liga a III-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *