Samson se antrenează cu Dăești, dar așteaptă oferte de la eșalonul secund

Jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Turnu Măgurele, Samson Nwabueze (32 ani) se antrenează cu Viitorul Dăești, dar speră totuși să joace la un nivel superior.

Doar dacă nu i se va ivi șansa să meargă la o echipă de Liga a II-a, nigerianul ia în calcul să continue cu echipa vâlceană la Liga a III-a. ”Mă antrenez cu Viitorul, am fost coleg la Vâlcea cu mulți dintre băieții de acolo. Totuși, nu aș vrea să rămân la Liga a III-a, chiar dacă a început Liga a II-a, eu am încredere că prind la eșalonul secund. Dăești are stabilitate, are echipă bună și îi cunosc pe mulți de acolo, încă mai vreau să joc la Liga a II-a și de ce nu, chiar la Liga I, cred că aș face față. Dăești poate promova, dacă are liniște financiară, este una din echipele cel mai bune la Liga a III-a. Dacă nu găsesc echipă la un eșalon superior, atunci este posibil să rămân și la Dăești” a spus fundașul dreapta.

Stabilit la Rm. Vâlcea de mulți ani, Samson este apăsat de regresul fostei sale echipe, Flacăra. ”Horezu a fost o echipă bună, a fost foarte bine acolo, banii la zi, se dădeau prime, dar în ultimul an, nu a mai avut sprijin financiar și totul s-a schimbat. Turris a fost o experiență, am jucat foarte puțin, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nici eu nu am dorit să plec de acolo, erau condiții foarte bune” a anunțat Sami.

Proteasa s-a întors

Pentru Dăești, o altă veste bună este revenirea juniorului Alexandru Proteasa, mai ales că echipa lui Gabi Mangalagiu era ușor deficitară la capitolul Under 20. În schimb, Viitorul l-a pierdut săptămâna trecută pe Vlad Mocioacă, jucător care era sub contract cu Rapid și l-a rechemat după numirea ca antrenor a lui Iencsi. Astfel, postul de fundaș central devine acum o problemă, singurele soluții fiind Deaconescu și Proteasa.

 Până acum, Dăești i-a transferat pe Mike Obgoin (Southend Manor), Ovidiu Comănescu (Bascov), Radu Georgescu (Horezu) și juniorii Ștefan Pufu (SCM), Mario Deaconescu (juniori CSU Craiova) și Andrei Gogete (juniori FC Argeș). Au plecat de la echipă frații Ion și Leo Săraru, Mocioacă,  Covalschi, Pătulea și Dima.

Cum poate arăta Dăești: Marinoiu – Vasile, Proteasa, Deaconescu, Talpoș – Iordache – Comănescu, Cr.Matei, Pîrvu, Georgescu – Fl. Costea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *