Dăești a făcut instrucție cu Costești

În primul tur al Cupei României, miercuri, în Zăvoi, Viitorul Dăești a spulberat cu 5-0 pe Minerul Costești.

Cum era de așteptat, Viitorul Dăești nu a avut probleme cu nou promovata Minerul Costești, o echipă aflată în căutări pentru a forma un lot care să reziste la Liga a III-a. A fost primul joc oficial din județ după o pauză de șase luni, timp în care s-au mai jucat pe ascuns amicale.

Florin Costea a reușit o ”dublă” în minutele 13 și 56 iar lista marcatorilor a mai fost completată de Vasile (27), Marian (45) și Nicolaescu (autogol, 86). Astfel, Dăeștiul s-a calificat fără probleme în turul II, unde va întâlni probabil pe Flacăra Horezu, echipă calificată din oficiu pentru turul următor.

Costești și Dăești se reîntâlnesc sâmbătă (ora 17.00), tot în Zăvoi, în prima etapă a Ligii a III-a. Fără îndoială, echipa pregătită de Gabi Mangalagiu este mare favorită și în acest joc.

Minerul Costești – Viitorul Dăești 0-5 (0-3)

Au marcat: Fl. Costea ’13 și ’56, Vasile (’27), Marian (’45), Nicolaescu (autogol, ’86).

Costești: M. Vlădoi – Mazilu, Vladu (C.Vlădoi ’46), Zotică, Bolovan (Bărbuț ’30) – Trașcă, Preda, Rădulescu (Marinescu ’75), M.Vlad (Nicolaescu ’46) – Mihalcea, Dobrin (Mihăilă ’46).

Dăești: Marinoiu – Vasile, Iordache, Proteasa (M.Diaconescu ’78), Comănescu – Rizea (Roșianu ’68) – Marian (Pașoi ’78), Pîrvu, Matei (Neacșu ’56), Georgescu (Talpoș ’56) – Costea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *