Pera: ”Am greșit mult în atac”

Antrenorul principal al SCM, Florentin Pera a acuzat absențele celor două jucătoare de bază, Batinovic și Gonzalez, dar și greșelile numeroase din faza de atac.

”Brest a avut o repriză a doua foarte bună. Am avut o problemă înainte de joc, Batinovic s-a accidentat, nu a mai putut continua și a trebuit să o înlocuiesc cu  Ciucă.  Diana a avut o prestație buna în prima repriză. Am venit aici cu speranțe pentru un rezultat bun, am avut o prestație bună cu CSM București, care ne-a dat speranțe. Pop Lazic s-a achitat foarte bine de sarcini pe atacul Brestului, în schimb noi în atac am făcut foarte multe greșeli” a spus tehnicianul la conferința de presă susținută după jocul din Franța.

De asemenea, Florin Pera crede că oboseala acumulată în Final 4 Cupa României s-a făcut simțită în Franța. ”Brest a fost mai bună ca noi în repriza a doua. Sper ca echipa în viitor să aibă constanță, să fim mai eficienți în atac și să fim uniți. În unele momente ale jocului am arătat individualități pe atac. Sportivele au fost obosite, săptămâna trecută echipa a disputat două jocuri, semifinala cu Rapid și finala cu CSM București. A fost foarte dificil pentru noi să jucăm acest joc de la Brest după jocurile de la turneul Final 4 al Cupei României din București”.

Tehnicianul speră ca pentru perioada următoare să revină la capacitate maximă și Mireya Gonzalez. ”Am încercat să găsesc soluții pentru această întâlnire, Mireya Gonzalez nu a prea a jucat până acum, dar a încercat să ne ajute. Sper ca săptămâna viitoare, ea să fie într-o formă mult mai bună. Am jucat cu un centru pe inter dreapta, din dorința de a găsi soluții. În meciul acesta am jucat fără două jucătoare de bază și am încercat să ne batem până la final”.

În etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor, SCM va juca în Sala Traian cu Odense (Danemarca). Meciul este programat sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 16.00 și se va disputa fără spectatori, însă va fi televizat pe Digi Sport și Telekom Sport.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *