Mansour a părăsit Flacăra după ce a marcat o ”dublă” la Petroșani

Senegalezul Gueye Mansour (34 ani) și-a reziliat contractul cu Flacăra Horezu, imediat după jocul din prima etapă a Seriei C7.

Mansour a marcat cele două goluri ale Flacărei în deplasarea de la Petroșani, scor 2-2, dar, la finalul jocului, l-a anunțat pe antrenorul Adrian Popa că vrea să plece, având restanțe neachitate de o lungă perioadă.

Astfel, ”omul-foarfecă” a ajuns la un acord cu o altă echipă de Liga a III-a, Sportul Șimleu, după ce a avut ofertă și de la Târgu Cărbunești. Atacantul a ajuns deja la noua sa echipă, cu care speră să promoveze.

”Avem condiții bune aici, la Șimleu, nici nu mă așteptam, oamenii sunt interesați să facă echipă o bună. Vrem să promovăm la Liga a II-a. Flacăra are mulți copii, se va chinui mult în acest campionat, bine că nu a pierdut la Petroșani. Jucătorii de valoare au părăsit echipa, nu au fost motivați să rămână” a spus Mansour. Senegalezul a mai lucrat cu antrenorul de la Șimleu, George Zima în 2018, la fosta ACS Șirineasa. Acum, Flacăra a rămas cu o singură soluție de atacant, juniorul Dobrescu, însă pe acest post s-ar putea reprofila și antrenorul-jucător Adrian Popa.

În altă ordine de idei, băiatul atacantului, Mohamed (9 ani) a ajuns la Liverpool, urmând să dea probe la Academia lui Liverpool. ”Mohamed a ajuns deja la Liverpool, dar încă nu s-au dat probele pentru copii, urmează în perioada următoare. Sper să rămână acolo, în Anglia, ar fi un pas mare pentru el”, a mai spus cel căruia i se zice ”Omul-foarfecă” pentru golurile pe care le-a marcat la Poli Timișoara.

În cariera sa de jucător, Mansour Gueye a jucat pentru Servette (Elveția), Poli AEK, CS Buftea, ACS Poli, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Talarrubias (Spania), ACS Șirineasa, Ripensia și Flacăra Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *