Planuri pentru noul mandat

Gheorghe Gîngu are în plan construirea a două săli de sport: una la Şcoala Gimnazială Gura Văii şi una la Şcoala Primară Olteni şi Grădiniţa cu Program Prelungit în Satul Olteni.

În localitate se va moderniza şi amenaja Şcoala veche din Satul Gura Văii şi se va transforma în Grădiniţă cu program prelungit. Se va moderniza şi extinde Dispensarul Medical din Satul Olteni cu cabinete de medicină generală şi stomatologie, precum şi cu o farmacie. Lucrări de modernizare şi dotare sunt promise și pentru Căminul Cultural din Satul Bogdăneşti. Primarul are în plan construirea unui Complex Sportiv şi de agrement pe malul Oltului, în satul Lunca, pe o suprafaţă de 5 hectare, care va cuprinde un stadion, un debarcader, spaţii amenajate pentru tiroliană, spaţii de joacă şi spectacole în aer liber. Primarul îşi propune preluarea prin transfer gratuit de la Guvernul României a poligonului din Satul Olteni, unde dorim să construim şi să amenajăm o clădire administrativă, un teren de sport și un heliport pentru Spitalul de Urgență Vâlcea. Se va amenaja în curtea Şcolii Bogăneşti un teren de sport, un loc de joacă pentru copii şi un parc, iar în Parcul Oltului din satul Olteni se va amenaja o zonă de picnic şi de relaxare.

Primarul în funcție promite subvenționarea cheltuielilor pentru transportul elevilor și pensionarilor; înființarea unui serviciu de evidență a populației; înființarea unui serviciu de transport în comun local; înființarea serviciului de Poliție Locală Comunitară Bujoreni; montarea de băncuțe și coșuri de gunoi în toată localitatea; înlocuirea stațiilor de autobuz cu unele moderne și amenajarea spațiului de așteptare; amenajarea unui părculeț cu loc de joacă pentru copii, în punctul Laborator Cofetăria Oana, sat Olteni, comuna Bujoreni, după preluarea amplasamentului de la A.N.C.P.I. O prioritate va fi asfaltarea tuturor străzilor publice din Comuna Bujoreni, extinderea reţelei de canalizare şi apă în toată comuna, cu fonduri europene, dotarea școlilor si grădinițelor din Bujoreni cu tehnologie digitală de ultimă generație pentru o ȘCOALĂ SMART.

„Am un program structurat de investiții publice în infrastructură, energie și parcuri industriale/tehnologice, care cuprinde întocmirea unui master plan de dezvoltare pentru o perioadă medie și lungă (10 – 25 de ani), alocarea banilor după ierarhia efectelor induse de fiecare proiect de investiții, atragerea finanțărilor de la instituțiile financiare (în special cele europene).

Împreună, construim un Bujoreni de care să fim mândri!
Împreună facem istorie!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *