Gheorghe Gîngu: „”Am început împreună, continuăm împreună, construim împreună

Gheorghe Gângu porneşte cu şanse reale pentru a-şi continua munca în primărie, ştie că cetăţenii au aşteptări mari de la administraţie, indiferent din ce partid face parte. Spune că, în principiu, oamenii îşi doresc în fruntea comunităţii un om serios, care să nu facă decât politica cetăţeanului, să-i descurce de câte ori vin la Primăria Bujoreni şi să fie primarul tuturor, care va reuşi să bifeze în programul electoral cu care se va prezenta în faţa electoratului investiţii absolut necesare pentru localnici:

„”Am ajuns la finalul primului meu mandat de primar al comunei Bujoreni. În doar 3 ani, am demonstrat că se poate, prin implicare în problemele comunităţii noastre şi respect faţă de aşteptările pe care le-aţi avut. Am spus-o de multe ori,,,mai puţină politică, mai multă administraţie,,. Pentru mine a devenit un crez care îmi călăuzeşte paşii în activitatea depusă, zi de zi. M-am străduit ca în mandatul meu să realizez lucruri care se pot vedea, comuna Bujoreni fiind într-un continuu șantier de reabilitări, reparații şi modernizări. Pentru că mă încăpăţânez să-mi respect fiecare promisiune, doresc să continuăm împreună ce mi-am propus pentru comuna noastră, cu un program realist.Mi-am pus încrederea în dumneavoastră, oamenii din Bujoreni. Ne leagă prietenii solide, bazate pe respect şi ajutor reciproc. Am ferma convingere că vom continua împreună pe acest drum. Aşa cum mă ştiţi, am fost, sunt şi voi fi mereu deschis oricărui dialog, fără a fi prizonierul intereselor de grup sau personale. Astfel, obiectivele realizate şi cele în curs de realizare sunt importante pentru Bujoreni, dar am şi alte planuri noi pe care doresc să le demarez. Am reușit împreună cu colegii mei din primărie să accesăm fonduri de peste 30 de milioane pentru proiecte necesare creșterii bunăstării oamenilor.  O viziune puternică, despre o comună europeană, racordată la lumea civilizată a secolului în care trăim. Modelele noastre de dezvoltare sunt comunele Ciugud, Şelimbăr, Dudeştii Noi și orașe precum Oradea,Cluj,Sibiu etc.

Statutul public și preocupările primarului Comunei Bujoreni trebuie să fie cele ale unui primar european. În centrul viziunii despre comună se află cetățenii, cei pentru care trebuie să reclădim localitatea.Vom merge în continuare pe același drum comun, un drum al dezvoltării pentru generațiile noastre și pentru cele care vor urma. Mi-ați demonstrat și v-am demonstrat că putem fi parteneri în proiectul reconstrucţiei propuse, prin implicare şi respect. Am nevoie de votul dumneavoastră în 27 septembrie, atât pentru mine, cât şi pentru Cristian Buican, omul pe care îl susţin la preşedinţia Consiliului Judeţean. Întotdeauna spun ce gândesc și fac ceea ce spun. Am început împreună, continuăm împreună, construim împreună! „, Primar Gheorghe Gîngu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *