Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Infectate cu coronavirus, Liscevic și Gonzalez nu joacă cu Odense

Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez, plus antrenorul secund Goran Kurtes au fost infectacți cu coronavirus, astfel că nu intră în calcule pentru întâlnirea de sâmbătă, cu Odense (Danemarca), din etapa a IIa a Grupei B din Liga Campionilor

SCM Rm. Vâlcea are mari probleme înaintea jocului cu Odense din Liga Campionilor, programat sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, în cadrul Grupei B.

SCM Rm. Vâlcea a jucat în prima etapă cu Brest Bretagne, în Franța, acest joc fiind pierdut cu 28-21. După revenirea acasă, Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez au avut primele simptome, iar testele au confirmat faptul că handbalistele au fost infectate cu coronavirus.

Florin Verigeanu, președintele echipei din Vâlcea, a susținut însă că nu se pune problema ca meciul cu Odense să nu se dispute. Toată echipa a fost testată după apariția celor trei cazuri și toate celelalte rezultate au fost negative.

„Meciul nu este în pericol, jucăm fără cele două fete. Luni, după ce am revenit din Franța, cele două fete au avut unele simptome. Au fost testate, atât ele cât și antrenorul secund, rezultatele fiind pozitive. Între timp, toată echipa a fost testată și rezultatele au fost negative”, a anunțat Florin Verigeanu.

Vâlcea speră să obțină prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, chiar dacă Liscevic și Gonzalez sunt două dintre jucătoarele cu mare experiență din lot.

Ne așteaptă un meci foarte greu, poate și mai dificil fără cele două fete, dar mergem înainte. Credem în șansa noastră și sunt convins că vom face un joc bun. Sunt două absențe foarte importante, dar celelalte fete vor încerca să le suplinească absența. Asta este, mergem mai departe”, a mai declarat Florin Verigeanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *