De trei ori mai mult decât în mandatul precedent!

Alături de sănătate, protecția socială a fost unul dintre domeniile prioritare ale lui Constantin Rădulescu, în perioada mandatului de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

În acești 4 ani, Constantin Rădulescu a reușit să implementeze două proiecte cu finanțare europeană, prin care două centre de asistență socială au fost reabilitate și modernizate. Prin aceste investiții, care se vor finaliza în luna octombrie, Căminul de la Măciuca și Centrul de Servicii Comunitare din Râmnicu Vâlcea vor deveni case primitoare pentru beneficiarii lor. De asemenea, proiectul „Asistenţă Comunitară Integrată în judeţul Vâlcea”, pentru care s-a obținutfinanțare norvegiană în valoare de 1 milion de euro, va îmbunătăţi condiţiile de viață pentru 655 de beneficiari din 12 localități vâlcene.

Pentru perioada 2020-2024, candidatul PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea și-a propus noi investiții în protecția socială.

„Avem și proiecte de viitor, cum ar fi Consolidarea și reabilitarea energetică a Școlii Profesionale Speciale Bistrița și realizarea unui Centru social multifuncțional, în zona Troianu. De asemenea, vom dezvolta proiectul Centru comunitar integrat în comuna Vaideeni și vom construi, cu fonduri europene, două căsuțe de tip familial, în două locații din municipiul Râmnicu Vâlcea”. – Constantin RĂDULESCU, Candidat PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

CMF: 21200019

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *