Dăești a spulberat Horezu în cupă

Viitorul Dăești s-a calificat fără emoții în turul III al cupei, după victoria categorică obținută la Fedeleșoiu, 5-0 cu Flacăra Horezu.

La doar trei zile după ce, în campionat, Flacăra a câștigat cu 3-1, Horezu a fost de nerecunoscut la Fedeleșoiu. Viitorul a arătat altceva față de jocul de sâmbătă și s-a distrat cu apărarea șubredă a horezenilor, lipsită de aportul lui Munteanu și Mihăescu, care sunt accidentați.

Costea a avut prima ocazie  a jocului, în minutul 19 și imediat din cornerul rezultat a venit și golul reușit cu capul de Mihai Deaconescu, jucător aflat la jocul de debut pentru gazde. A urmat șansa lui Vasile, blocat bine de portarul Eftime. Flacăra pare că poate pune probleme și în minutul 30, a avut o șansă mare prin Stănică, șutul acestuia fiind scos de Marinoiu, apoi Adi Popa a avut și el o oportunitate. Englezul din atacul Viitorului, Obgoin a scăpat singur în minutul 42, dar a tras în portarul Eftime, iar  prima repriză s-a terminat cu ocazia lui Costea. Tot fostul internațional a semnat prima ocazie a părții secunde.

În ultima jumătate de oră, apărarea Flacărei s-a năruit. În minutul 59, după o acțiune a lui Marian pe flancul drept, Pîrvu (FOTO) înscrie cu capul. Apoi, în minutul 65, Costea face 3-0 după centrarea lui Vasile. Fostul jucător al Flacărei, Georgescu face 4-0 în minutul 65. Recitalul golurilor este încheiat în minutul 88 de Neacșu.

Antrenorul Dăeștiului, Gabi Mangalagiu apreciază atitudinea echipei sale, total schimbată față de jocul de la Horezu. ”Ceva s-a schimbat în bine, e important pentru moralul nostru. Trebuia să câștigăm și la ei, dar asta este situația, rămâne supărarea că nu am luat acolo trei puncte. Este calitate în lotul nostru, dar fără muncă și atitudine nu câștigi, putem face lucruri frumoase. Avem și copii talentați, care pot crește lângă Costea, Iordache sau Sami. Ne lipsește un fundaș central, trebuie să facem tot felul de artificii, am mai discutat cu jucători, dacă nu, putem acoperi cu ce avem acum. Gândul meu este la jocul cu Șelimbăr” a spus Gabi Mangalagiu.

Antrenorul – jucător la Horezu, Adi Popa crede că Dăeștiul este o echipă redutabilă. ”Felicitări Dăeștiului, au o echipă puternică, un lot numeros și valoros, asta a făcut diferența. Avem mulți jucători tineri, e normal să fie fluctuații, a fost un meci frumos, cu multe ocazii, dar a ieșit rău pentru noi. Valoarea noastră este cea arătată sâmbătă” a anunțat Adrian Popa.

Viitorul Dăești – Flacăra Horezu 5-0

Au marcat: Mihai Deaconescu (20), Florian Pîrvu (59), Florin Costea (65), Radu Georgescu (72), George Neacșu (90)

Viitorul Dăești: Marinoiu – Șt.Pufu, Iordache, Deaconescu, Samson – Vasile, Pârvu, Comănescu, Talpoș – Costea, Obgoin. Au mai jucat: Proteasa, Marian, Diaconescu, Georgescu, Neacșu. Antrenor: Gabi Mangalagiu

Flacăra Horezu: Eftimie – Nuță, Grosu, Moldovan, Bîrzichie – Precup, Nistor – Stănică, Preda, Simeanu – Ad. Popa. Au mai jucat: Turcin, Mehedințeanu, Chelcea. Antrenor. Adrian Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *