George Popolan: ”Obiectivul este să luăm cât mai multe puncte în campionat, dar nu neglijăm nici cupa!”

Conducătorul echipei Viitorul Dăești, George Popolan a subliniat că, spre deosebire de jocul de campionat din Treapt, echipa sa a avut atitudine. Viitorul a câștigat marți cu 5-0 disputa cu Flacăra Horezu, contând pentru turul II al Cupei României, după ce, cu trei zile înainte, pierduse în campionat, în fața aceluiași adversar.

”A fost diferență de atitudine față de jocul de la Horezu, asta s-a văzut în rezultat, în sport atitudinea contează mult. La Horezu, băieții au crezut ca meciul este dinainte câștigat și am pierdut trei puncte importante. Obiectivul nostru este să luăm cât mai multe puncte în campionat, nu neglijăm și cupa, felicit echipa și pentru joc și pentru rezultat. A fost un joc plăcut ochiului, le mulțumim oamenilor care au fost alături de noi să vadă un fotbal curat, azi a câștigat echipa care a avut atitudine. Mai avem posturi descoperite, cele de fundaș central și fundaș stânga, să sperăm că le vom umple până pe 5 octombrie. Totuși, sunt niște posturi greu de găsit”.

Șeful echipei vâlcene speră că echipa se va mobiliza la fel sâmbătă, în derby-ul Seriei C7, cu Șelimbăr. ”Cu Șelimbăr va fi un joc foarte greu, mulți oameni de fotbal mi-au spus că este cea mai bună echipă din serie, derby poate fi în retur, dacă ambele echipe vor fi pe podium. Sper că echipa se va mobiliza ca azi și atunci avem un joc deschis oricărui rezultat, dacă vom juca ca la Horezu, este clar că vom pierde”.

George Popolan candidează cu mari șanse pentru postul de primar la Dăești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *