Florin Costea:”Mi-aș dori promovarea, iar în cupă să aducem o echipă de Liga a II-a”

Florin Costea punctează meci de meci pentru Viitorul Dăești și speră ca echipa sa să fie una din protagonistele Seriei C7.

Fostul internațional Florin Costea a marcat din nou pentru echipa sa, Viitorul Dăești, în jocul de cupă disputat marți la Fedeleșoiu, scor 5-0 cu Flacăra Horezu. Florin Costea a marcat în toate cele patru jocuri oficiale din acest sezon  ale Viitorului și speră ca Dăeștiul să aibă în noul sezon un parcurs mult mai bun față de cel din sezonul trecut.

”După perioada lungă în care nu am jucat nici măcar amicale, ne trebuie ritm de joc, să ne reintrăm în formă. La Horezu, în jocul de campionat ne-am bătut singuri, ne-au prins pe trei contraatacuri și așa s-a scris istoria meciului.  Am mers mai departe în cupă, sperăm să aducem aici o echipă de Liga a II-a, iar în campionat vom vedea ce va fi. Mi-aș dori promovarea, eu am campionate câștigate, am promovări, dar vom vedea ce vom reuși, anul trecut am terminat pe 11. Toate meciurile sunt importante, luăm meci cu meci și dacă avem șanse, de ce nu? Lotul este cam același, stăm în același nucleu de 4-5 jucători care a ținut echipa în ultimii doi ani. Sperăm să nu avem jucători infectați cu coronavirus și să fim cu toții apți, asta este cel mai important în momentul de față” a declarat atacantul vâlcean.

Florin Costea ține pumnii strânși pentru ambele echipe din Craiova, Universitatea și FC U 1948. ”Țin cu amândouă echipele din Craiova, sper ca cea din Liga 1 să câștige campionatul, iar cea din Liga a II-a să promoveze cu brio. Normal, țin mai mult cu Universitatea lui Mititelu, acolo am jucat!”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *