Constantin RĂDULESCU: „Vom înființa Cyber Smart Academy, proiect prin care tinerii vor fi şcoliţi în domeniul IT”

În perioada 2016-2020, pentru președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, educația și cultura au fost domenii prioritare, în care s-au investit fonduri importante din bugetul propriu al județului.

În cei patru ani, toate instituţiile de cultură subordonate CJ Vâlcea au beneficiat de sprijin și finanțări pentru modernizare. Am reabilitat Școala Populară de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea, unde am realizat și un studio de înregistrări modern. Am premiat, pentru prima dată, într-un eveniment intitulat Gala Educației, olimpicii și elevii vâlceni de nota 10! Investim în restaurarea, dotarea și punerea în valoare a Muzeului Memorial Nicolae Bălcescu. Nu ne oprim aici! Vom înființa Cyber Smart Academy – proiect care să asigure pregătire și specializare în domeniul IT, dar și locuri de muncă. Ne propunem chiar și realizarea unui parc IT în județul Vâlcea”Constantin RĂDULESCU, Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Constantin RĂDULESCU candidează, din partea PSD, pentru cel de-al doilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

Comandat de Partidul Social Democrat Vâlcea

 CMF: 21200019

realizat de SC  INFOTOUR SRL 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *