Budeşti, localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani

Motorul dezvoltării unei localităţi este, fără îndoială, factorul economic, iar, în acest sens, Budeştiul s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, în ultimii ani. În localitate există în prezent locuri de muncă asigurate pentru fiecare persoană care îşi doreşte să se angajeze.

La doi paşi de Râmnic, practic lipită de oraş, Budeştiul este o comună în permanentă dezvoltare, unde lucrurile se află într-o continuă mişcare. Este o localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani. Acest lucru se reflectă în numărul de societăţi comerciale care înfloresc în această localitate, în noile investiţii ale administraţie locale şi în multe alte argumente. În spatele avântului echipei administraţiei locale Budeşti nu existe secrete, un lucru este cert: Budeştiul a devenit comuna cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din judeţ, pentru că în localitate s-au creat aproximativ 4000 de locuri de muncă, lucru care îi atrage spre această comună limitrofă inclusiv pe cei de la oraş, care sunt în căutarea unui loc de muncă. Altfel spus, localitatea Budeşti a cunoscut în ultimii ani una dintre cele mai spectaculoase transformări. Gospodărirea eficientă a comunei, a bugetului local şi, nu în ultimul rând, bunăstarea cetăţenilor localităţii sunt obiectivele principale ale administraţiei locale.

Obiectivele sunt îndrăzneţe, mai ales că atragerea investitorilor înseamnă un imbold de dezvoltare a localităţii. Pentru perioada următoare, administraţia locală este pionul principal în ceea ce priveşte noua viziune asupra dezvoltării localităţii şi continuarea proiectelor pe care le iniţiază la Budeşti: „Budeştiul a ajuns o localitate cunoscută în ţară, dar, pentru a ajunge la acest stadiu, am făcut  tot ce ne-a stat în putinţă să promovăm zona pentru investitori. Cu siguranţă, localitatea are şanse să se dezvolte în continuare pe zona industrială, însă, pentru a atrage noi investitori avem nevoie de o infrastructură bine pusă la punct. Pentru asta ne-am luat nişte angajamente pe care trebuie să le executăm şi să facem în aşa fel încât şi alţi investitori să fie atraşi spre zona noastră. Cu siguranţă, dacă lucrurile merg aşa cum le-am stabilit, vor veni şi alţi noi investitori”, afirmă primarul din Budeşti. Printre localităţile din apropierea Râmnicului care au cunoscut o dezvoltare atât în atragerea fondurilor în zona de extindere a utilităţilor, cât şi în cea economică, Budeştiul ocupă un loc important, iar primarul din localitate continuă procesul de modernizare.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *