Costești pierde în Zăvoi

Minerul Costești așteapta sâmbătă, în Zăvoi ,primele puncte din Liga a III-a, dar a cedat disputa cu Gilortul Tg.Cărbunești, scor 1-2.

Costești a suferit în lipsa câtorva jucători importanți depistați cu coronavirus, dar printre titulari a fost Mazilu, refăcut în doar o săptămână după ce fusese infectat cu Covid-19.

Jocul a fost întrerupt în minutul 22, la scorul de 0-0, după o ploaie torențială, apoi s-a reluat. Oaspeții au deschis scorul în minutul 68, prin Bubuioc, care a marcat direct din corner! C.Vlădoi putea egala, dar a ratat o șansă mare. Gorjenii s-au desprins în minutul 82, prin reușita lui Dolcescu, la care portarul junior Prancă a avut din nou o parte de vină. În minutul 88, Nicolaescu a redus din handicap, marcând direct din lovitură liberă, dar era prea târziu. Costeștiul cel de-al doilea joc consecutiv acasă și este clar că devine una din candidatele în lupta pentru evitarea retrogradării.  În etapa viitoare, trupa lui Țețe Vlădoi joacă la Sibiu, cu Hermannstadt II, în duelul echipelor rămase fără punct.

Minerul Costești: Prancă – Mazilu, Nicolaescu, Vladu, Zanfir – Mihalcea (R.Negoiță 76), Zotică, Preda, M.Vlad (C.Vlădoi 46) – Rădulescu (Marinescu 76), Mihăilă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *