Dăești joacă bine, dar cade pe final

Viitorul Dăești a pierdut derby-ul seriei, la Fedeleșoiu, cu Viitorul Șelimbăr, sibienii câștigând cu 3-1.

Vâlcenii au avut o evoluție bună în prima repriză și chiar au deschis scorul în minutul 23, prin Radu Georgescu. Din minutul 30, partida a fost întreruptă de o ploaie torențială, iar terenul de joc a devenit unul impracticabil. Oarecum surpinzător, jocul s-a reluat după o jumătate de oră, dar nu a mai fost vorba de fotbal, pentru că mingea nu mai sărea deloc din bălți. 

Având în echipă mulți jucători cu experiență, sibienii au controlat partea secundă. Golurile oaspeților au venit în ultimul sfert de oră. Astfel, în minutul 75, Neacșa a intrat în careu și a înscris, reușind egalarea. Peste doar trei minute, sibienii au marcat din nou prin Roșu, după ce terenul îmbibat de apă a jucat din nou feste apărării vâlcene. În minutul 82, Cîrloanță a punctat pentru 3-1 și Șelimbăr devine astfel favorită la câștigarea seriei.

Viitorul Dăești suferă al doilea eșec în trei etape, dar a făcut un joc bun cu Șelimbăr și rămâne favorită la locul 2, care duce la un prim ”baraj” pentru promovare. Echipa de la Fedeleșoiu caută să mai găsească un fundaș central, post deficitar la echipă și a rezolvat revenirea lui Adrian Bărbuți de la CSM Slatina. Acesta s-a vindecat de coronavirus și va ajunge de miercuri la echipă, fiind posibil ca el să debuteze în următorul joc.

Dăești: Marinoiu – Șt.Pufu, Iordache, Deaconescu, Samson – Vasile, Pârvu, Comănescu, Talpoș (Rizea 84) – Georgescu (Neacșu 71), Fl.Costea (Obgoin 81).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *