Viorel Radi: „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut, încurajat și ați avut încredere în mine”

Viorel Radi, primarul comunei Budeşti, le mulţumeşte cetăţenilor din localitatea pe care o păstoreşte pentru votul acordat, pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o şi îi asigură de întreaga sa apreciere şi de un devotament total. Pentru următoarea perioadă, primarul are în vedere noi proiecte  locale, pe lângă cele realizate până în prezent:

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut, încurajat și ați avut încredere în mine, iar prin votul dumneavoastră am obținut un nou mandat. Mulțumesc echipei mele de consilieri și celor care au fost alături de mine în această campanie electorală. Având votul dumneavoastră și o echipă de încredere alături, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!” Viorel Radi.

Din 1996, de când a câştigat pentru prima oară Primăria comunei Buneşti, Viorel Radi s-a remarcat prin faptul că a reuşit să asigure toate utilităţile necesare localnicilor, astfel încât cetăţenii i-au dat posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al șaptelea

Spune că tot ceea ce a realizat în comună s-a datorat echipei din Primărie, fără de care obiectivele propuse nu ar fi putut lua contur: „Toate aceste reuşite au fost posibile prin efort financiar local, dar mai ales prin atragerea de fonduri europene şi prin accesarea unor proiecte de finanţare. Acest lucru a fost posibil doar printr-o concentrare de efort în această direcţie a mea, în calitate de primar, a unor funcţionari publici din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Munca în echipă a dat rezultate bune la nivelul administraţiei locale. Pe oameni nu-i interesează dacă primarul în funcţie este la putere sau în opoziţie şi nici cum reuşeşte să obţină fonduri pentru a-şi duce la bun sfârşit promisiunile. Fapte , nu vorbe: oamenii vor să vadă realizarea promisiunilor”, afirmă primarul social-democrat al localităţii Buneşti, Viorel Radi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *