Costești a scăpat punctele printre degete

Minerul Costești a fost la un pas de a obține primul punct în Liga a III-a, dar a pierdut în deplasarea de la Sibiu, deși a condus la pauză cu 3-1.

Impactul cu Liga a III-a continuă să fie resimțit de Minerul Costești, care are un lot cu jucători obinșuiți să joace la nivel de județ. Înaintea acestei runde, Hermannstadt II și Costești erau singurele echipe care nu acumulaseră punct, fiind clar două din candidatele în lupta pentru evitarea retrogradării. Vâlcenii au ajuns la Sibiu fără antrenorul Țețe Vlădoi, Păun și Trașcă, care încă nu sunt vindecați de Covid-19, dar și fără Zamfirescu, care este accidentat.

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru Costești, cu golul din minutul 2 reușit de Ciprian Vlădoi. Hermannstadt II a reușit rapid egalarea, în minutul 12, prin Șter. Până la pauză, însă, Costeștiul s-a desprins prin ”dubla” lui Vali Mihalcea (FOTO) din minutele 27 și 40 și astfel se profilau primele puncte pentru mineri în Liga a III-a.

După pauză, însă, defensiva firavă a Costeștiului s-a prăbușit. Șulea a redus din handicap în minutul 54 cu un șut superb, cu efect, din marginea careului. Apoi, în minutul 62, Șter a egalat după o acțiune prelungită de atac, cu un șut sub transversală.

Când toată lumea se pregătea de o remiză echitabilă, în al patrulea minut de prelungiri, Lascu a șutat de la 35 de metri și juniorul Șt.Popa a scăpat mingea în poartă! Astfel, Minerul pierde cu 3-4, după ce a condus la pauză cu 3-1 și încă așteaptă primele puncte în Liga a III-a. În schimb, sâmbătă, în Zăvoi, Minerul joacă cu Jiul Petroșani și are ocazia să bifeze primele puncte.

Antrenorul Țețe Vlădoi și-a coordonat echipa din telefon, urmărind jocul acasă, pe latop. ” Am primit o mare palmă de la fotbal este o lecție și mergem înainte. Pacătuim la greșeli personale, dar sunt convins că vor veni și punctele”  a anunțat Țețe Vlădoi. Jocul de la Șelimbăr a fost amânat pentru 13 octombrie, însă este greu de crezut că vâlcenii pot scoate ceva din această restanță, pe terenul celei mai bune echipe din serie.

Până pe 5 octombrie, Minerul își mai poate completa lotul, i-ar mai trebui un fundaș central și un portar.

FC Hermannstadt 2 – Minerul Costeşti 4-3

Adrian Şter (12, 62), Andrei Şulea (54), Andrei Lascu (90+4) / Ciprian Vlădoi (2), Vali Mihalcea (27, 40)

Minerul Costești: Șt.Popa – Mihalcea, Nicolaescu, Vladu, Mazilu – R.Negoiță (Bolovan), Zotică, Preda, Mihăilă– Rădulescu (Ciocotoiu), C.Vlădoi (M.Vlad).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *