Flacăra, stinsă în șase minute

Horezu a condus, dar, la fel ca la Dăești, Șelimbăr a întors rezultatul în ultimele 20 de minute și s-a impus cu 3-1.

Din defensiva Horezului a lipsit din nou Cristi Munteanu, liderul apărării, care resimte dureri la spate și trebuie să mai stea minim două săptămâni.

Oaspeții au avut prima șansă, dar bara s-a opus la reluarea cu capul a unui sibian. Urmează în minutul 20 o acțiunea bună a lui Simeanu în flancul stâng, iar șutul acestuia a trecut prin fața porții. Apoi, Vlădoi scoate cu greu lovitura de cap a lui Cîrstean.  Horezenii au deschis scorul în minutul 50, când o centrare de pe flancul stâng a lui Nistor a ajuns la Radu Dobrescu, care, singur în 10 metri a marcat.

După ce a primit golul, Șelimbăr a pus stăpânire pe joc și a presat poarta horezeană, însă Flacăra s-a apărat bine. Reduta gazdelor a picat în minutul 70, când portarul Denis Vlădoi nu a ieșit deloc la o minge aruncată în careu și Cîrloanță i-a luat fața din 6 metri și a marcat cu capul. Tot portarul Vlădoi a gafat în minutul 74, când l-a faultat în  careu pe Roșu, iar penalty-ul este transformat de Neacșa.  Șelimbăr s-a desprins în minutul 76, când Cîrstean a preluat și a punctat cu un șut din întoarcere.  În final, Moga a scăpat singur spre poarta gazdelor, dar Vlădoi a intervenit. S-a terminat 3-1 pentru sibieni,  iar Flacăra suferă primul eșec în acest sezon pe teren propriu și al doilea consecutiv în campionat. A fost un scenariu identic cu cel de la Dăești, în care Șelimbăr a fost condusă, apoi a întors rezultatul și s-a impus cu 3-1.

Antrenorul – jucător Adrian Popa spune că singurul obiectiv în acest sezon este să crească juniorii.  ”Am jucat bine 65 de minute, am jucat cu cinci juniori, am condus, dar la 1-0 am făcut erori mari, iar la acest nivel se simte. Șelimbăr este echipă bună, cu mulți jucători cu experiență. La experiență se face diferența. Ne așteaptă jocuri grele, vom vedea ce va fi. Obiectivul este să acumulăm puncte și să formăm o echipă, 80% din lot este format din juniori, trebuie răbdare, copiii primesc șanse dar trebuie să profite de ea. Fotbalul este o selecție continuă și dacă nu profită, vine rândul altora din lot. Din păcate, județul Vâlcea nu are echipă în fruntea clasamentului, jucătorii buni sunt împărțiți la cele trei echipe și asta este o cauză, noi ne propunem să creștem jucători”.

Flacăra Horezu – Viitorul Șelimbăr 1-3 (0-0)

Au marcat: Dobrescu 50 / Cîrloanță 70, Neacșa 74-pen, Cârstean 76

Flacăra: D. Vlădoi – Nuță, Mihăescu, Moldovan, Grosu – Precup, Nistor (Bîrziche 78) – Ad. Popa, Preda (Turcin 70), Simeanu – Dobrescu (Stănică 72). Antrenor: Adrian Popa

Șelimbăr: Neacșu – Groza (Niță 69), Ignat, Vișa, Monea (Natea 56) – Curtean (Câmpean 78), Giură – Tineiu (Cîrloanță 46), Neacșa, Roșu – Cîrstean (Moga 78). Antrenor: Florin Maxim

Gabi Precup: ”Lipsa de experiență și-a spus cuvântul”

Mijlocașul Gabi Precup a avut o evoluție bună sâmbătă, cu Șelimbăr și spune că lipsa de experiență a fost decisivă pe final. ”Am avut 1-0 și ne-am crezut învingători, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul și Șelimbăr, o echipă cu experiență,  ne-a taxat pe final. Noi facem tot ce depindem de noi să câștigăm, luam fiecare joc în parte. Am jucat bine 70 de minute, apoi în șapte minute am luat trei goluri. Sunt diferențe mari, pe Dăești i-am bătut aici și la câteva zile am pierdut tot cu ei cu 0-5. Sunt dezamăgit, înainte ne punem obiective înalte, avem o singură victorie în patru etape și trebuie să scoatem puncte și sunt jocuri puține, dacă ne uităm prea mult în sus, poate cădem prea tare în  jos. Sunt și restanțe financiare, ne apasă, avem fiecare cheltuieli, dar când intrăm pe teren, nu ne mai gândim la ele” a spus Gabi Precup.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *