Dăești merge mai departe în cupă

Viitorul Dăești s-a calificat în turul IV al cupei, după ce a eliminat la loviturile de departajare pe Vedița Colonești (Olt).

La debutul lui Lucian Giurcă ca principal la Dăești, Viitorul a întâlnit în turul III al cupei pe Colonești, echipă antrenată de Bobi Verdeș, fost jucător și antrenor la Horezu.

După o primă repriză anostă, oaspeții au deschis scorul în minutul în minutul 63 prin Alexandru Ciucă. Finalul de joc a fost unul absolut electrizant. În minutul 88, George Neacșu egalează după o fază frumoasă. Nebunia a continuat în prelungirile timpului regulamentar. Colonești a revenit în avantaj în minutul 90+3, prin M.Coman, după gafa portarului Trașcă și soarta calificării părea tranșată. Nu a fost așa și în ultimul minut al jocului, George Neacșu a egalat și a împins jocul în prelungiri.

Înainte de prelungiri, Iordache (Dăești) și Coman (Colonești) au fost eliminați pentru un conflict. Apoi, in minutul 97, un alt jucător al gazdelor, Comănescu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. În 9 contra 10, Dăeștiul a rezistat până la final și s-a ajuns la lovituri de departajare.

Portarul Dăeștiului, Trașcă s-a revanșat pentru eroarea din finalul timpului regulamentar și a apărat un penalty. La ultima serie, oaspeții au tras în bară și Pîrvu a transformat lovitura decisivă.

Astfel, Dăeștiul merge în turul IV al cupei, unde va întâlni probabil o echipă de Liga a II-a. Până atunci, însă, Viitorul va juca sâmbătă cu Hermannstadt II, în etapa a V-a a Seriei C7 și are mare nevoie de victorie, pentru a urca în clasament. Are însă mari probleme de efectiv, Iordache și Comănescu fiind suspendați, în timp ce Vasile, Costea, Pufu și Deaconescu sunt accidentați.

Dăești: Trașcă – Pufu (M.Diaconescu), Bărbuți, Deaconescu (Neacșu), Comănescu – Rizea, Burcea – Pîrvu, Iordache, Marian – Costea (Obgoin).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *