Primul punct pentru Costești

Minerul Costești a obținut în Zăvoi primul punct în Liga a III-a, după 2-2 cu Jiul Petroșani, dar echipa lui Țețe Vlădoi rămâne ultima clasată în Seria C7.

Cu antrenorul Țețe Vlădoi revenit pe bancă după două săptămâni de izolare, gazdele au avut prima șansă, dar reluarea lui Mihalcea cu capul nu și-a atins ținta. În replică, minerii din Valea Jiului au deschis scorul în minutul 8 prin Bădărău, care a șutat imparabil sub transversală, de la 20 de metri. În minutul 33, Jiul s-a desprins după reușita lui Turcu. Imediat, vâlcenii au revenit în joc și Trașcă a redus din handicap, la prima apariție după ce s-a vindecat de virusul păcătos.

După pauză, Costeștiul a controlat jocul, dar nu a pus în pericol poarta oaspeților. Din minutul 70, oaspeții au rămas în inferioritate, Cuibar fiind eliminat.  Vali Mihalcea a mai irosit o ocazie imensă, apoi tot el a reușit egalarea în minutul 89. Astfel Costeștiul obține primul său punct din Liga a III-a, după ce fost condusă cu 0-2.

Marți, 13 octombrie, Costeștiul va juca restanța de la Șelimbăr, pe terenul liderului, un meci care pare însă fără speranțe pentru mineri. Cu doar un punct din patru jocuri, dintre care trei jucate acasă, Minerul va avea mult de furcă pentru a se salva, având și un lot cu mulți debutanți la Liga a III-a.

Minerul Costești: Șt.Popa – Mazilu, Vladu, Nicolaescu, Casoni (Zanfir 66) – C.Vlădoi, Zotică, Preda (Mihăilă 89), Trașcă – Rădulescu (M.Vlad 82), V. Mihalcea. Antrenor: Marius Vlădoi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *