Mihai Costea se pregătește cu Chindia

Fostul atacant de la Universitatea Craiova și FCSB a fost folosit de către antrenorul Emil Săndoi în amicalul pe care dâmbovițenii l-au disputat, sâmbătă, contra celor de la Academica Clinceni (scor 1-1), partidă de verificare pe parcursul căreia „Nilă” a evoluat aproximativ 35 de minute.

Atacantul vâlcean are încă discuții cu echipe din Golf și dacă nu le va materializa, ar putea rămâne în Liga 1. „El mi-a spus că are unele discuții cu formații din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea și el și o să luăm o decizie. Îmi aduc aminte că Mihai avea calități deosebite și poate fi un câștig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic” a anunțat antrenorul Emil Săndoi. Nilă a jucat ultima dată în Emirate, la Al Arabi.

Mihai Costea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât Adelina Nica, fosta noră a lui Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo.

Vâlcea este reprezentantă în Liga 1 de Rusescu (Clinceni), Păun (CFR Cluj), Stoica (Hermannstadt), Vătăjelu și Vlădoiu (Universitatea Craiova).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *