Primarul din Stoileşti, reales de o majoritate covârşitoare

Florin Ionescu este primarul reales pentru a treia oară cu un număr impresionant de voturi. Procentul pe care l-a luat şi de data aceasta, de 92% din opţiunile electoratului nu are la bază un secret. Prin seriozitate, disciplină şi profesionalism, primarul a demonstrat că poate face ceva bun pentru comună, reuşind astfel, în cei opt ani să câştige respectul consătenilor, ceea ce s-a şi dovedit, comunitatea votându-l şi în acest an, pentru a-i mai da posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al treilea.

În ceea ce priveşte activitatea de la Stoileşti, Florin Ionescu spune că va continua finalizarea lucrărilor începute, dar şi depunerea altor noi proiecte în vederea finanţării fie prin accesarea fondurilor europene sau din fonduri de la Ministerul Dezvoltării:

„Localitatea are 15 sate, şi pentru fiecare am reuşit să fac câte ceva. De exemplu, în satele Delureni, Bârsoiu şi Urşi s-au asfaltat drumurile comunale. În satul Ghibeşti am asfaltat iar şi s-a construit un pod. În satele Izvorul Rece şi Stăneşti am construit două poduri. În satul Obogeni am introdus sistemul de apă. Pentru satul Geamăna am asfaltat şi avem un proiect în vederea continuării lucrărilor de modernizare a drumului comunal, prin asfaltare. În satul Malu s-au făcut lucrări la îndiguire a gârlei, şi am construit un pod. În satul Vlăduleşti am băgat apa şi am turnat asfalt. În satul Stoileşti s-a reparat un canal pentru dirijarea apei. După cum vedeţi, în fiecare sat am avut şi vom avea lucrări. Dintre cele 15 sate ale localităţii, cel mai dezvoltat este satul Urşi, fiindcă este şi cel mai populat, dar eu am gândit o politică de dezvoltare în toate satele, şi nu pot spune că un sat este mai dezvoltat decât celălalt. Toate satele încep să arate mai bine.

Având în vedere că am fost ales de comunitate cu un procent de 90% pentru a conduce destinele acestei localităţi pentru încă un mandat, atunci această comunitate are aşteptări mari de la mine. În principiu, oamenii îşi doresc să aibă în fruntea comunităţii un om serios, care să nu facă politică şi să fie primarul tuturor”, afirmă Florin Ionescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *