Vasile Cocoş : „Prioritatea PSD este păstrarea locurilor de muncă şi creşterea veniturilor românilor”

Privind viziunea economică a PSD pentru următorii 4 an, deputatul Vasile Cocoş afirmă că social-democrații au un programul de măsuri construit pornind de la nevoile concrete ale populației, care vizează siguranța locurilor de muncă, sprijinirea companiilor private, stimularea și recompensarea salariaților și companiilor care produc și plătesc taxe în România, creșterea salariilor sub 6.000 de lei atât din sectorul public, cât și privat, creșterea salariul minim pentru păstrarea forței de muncă în țară, măsuri pentru creșterea natalității.

„Prioritatea PSD o reprezintă păstrarea locurilor de muncă şi creşterea veniturilor românilor, iar acest lucru se va realiza printr-o viziune modernă social – democrată. Urmărim de asemenea reducerea impozitării muncii prin creşterea deducerilor personale, iar această măsură se va adresa celor 4,5 milioane de români, adică celor 85% dintre lucrători, care au venituri sub 6000 de lei. Angajatorii nu vor fi afectaţi, impactul bugetar este unul minor: de 0,25 din PIB, iar măsura poate fi aplicată din prima zi de guvernare. Aceste deduceri vor creşte cu numărul copiilor aflaţi într-o familie. Aceasta este diferenţa între viziunea modernă pe care o propune PSD şi cei de dreapta, cărora nu le pasă de oameni, nu le pasă de creşterea veniturilor lor”,  a afirmat deputatul Vasile Cocoș.

Cu o experiență profesională plină de provocări în cadrul Comisiei de buget – finanţe – bănci, unde este membru titular, radiografia activității deputatului social-democrat Vasile Cocoş se poate evalua după trei mari componente: cea profesională, munca în teritoriu și activitatea legislativă. Aceasta din urmă gravitează, în principal, în jurul activităților de la nivelul biroului parlamentar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *