Flacăra scapă victoria printre degete

Flacăra a pierdut printre degete două puncte prețioase, fiind egalată pe final de Gilortul Tg.Cărbunești.

Absența căpitanului Cristi Munteanu din defensivă se simte în continuare, acesta având dureri la spate care l-au ținut pe tușă în ultima perioadă.

Flacăra a deschis scorul în minutul 18 prin Adi Popa, care a scăpat pe un contraatac și a finalizat pentru 1-0. În minutul 39, după o acțiune a lui Ad.Popa, portarul a respins în față și Sebi Preda a înscris din a doua încercare. În finalul primei reprize, Gilortul a asaltat poarta Flacărei și Dolcescu a trimis în bară.

Cu 2-0 la pauză, Horezu s-a crezut învingătoare și avansul i s-a năruit imediat. Cocină a avut prima mare șansă a reprizei, pentru oaspeți. În minutul 51, după o gafă a portarului Eftimie și a lui Mihăescu, Roncea a interceptat și a redus din handicap. Apoi, peste doar două minute, Bubuioc egalează cu un șut cu exteriorul și este 2-2!

Flacăra a revenit în avantaj în minutul 82, când, după un corner, Moldovan a reluat cu capul, mingea a lovit bara și a ricoșat spre portarul Constantinescu, acesta a scăpat balonul și l-a reținut, asistentul a validat golul, pentru că balonul depășise linia porții. Tg. Cărbunești nu a rămas fără reacție și trimite mingea în transversală prin Cocină. Gorjenii au egalat în minutul 87, când după o altă eroare a defensivei vâlcene, Bubuioc a realizat ”dubla” cu un șut din 10 metri. S-a terminat 3-3 și Flacăra a scăpat printre degete o victorie prețioasă.

Antrenorul-jucător Adrian Popa acuză lipsa de experiență a elevilor săi. ”Din păcate, facem greșeli copilărești, facem cadouri și ne costă. Am avut meciul în mână, dar facem erori și asta ne costă puncte. Avem mulți tineri, se simte mult lipsa de experiență” a explicat Adi Popa.

Flacăra Horezu – Gilortul Tg. Cărbunești 3-3 (2-0)

Au marcat: Adrian Popa (18’), Sebastian Preda (41’), Ionuț Moldovan (82’)/Constantin Roncea (51’), Robert Bubuioc (53’, 87’).

Flacăra: Eftimie – Bălan (60′ Bîzîchie), Mihăescu, Moldovan, Grosu (77′ Dinu) – Precup, Nistor – Ad.Popa, Simeanu, Stănică – Preda (75′ Dobrescu)

Gilortul: Constantinescu – Buzurin, Dolcescu, Safta (46′ Cocină), Miroiu (30′ Popa) – Oprișa, Avrămescu – Bubuioc, Dănăricu (79′ Almăjanu), Afrim – Roncea (90′ Filip).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *