Dăești, eliminată din cupă!

Viitorul Dăești a fost eliminată în turul IV al Cupei României, după ce a cedat în finalul prelungirilor, 1-2 (1-1 după 90 de minute) cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Fără mai mulți jucători de bază indisponibili, precum Costea, Vasile sau Iordache, Dăeștiul a dat o replică bună, la Fedeleșoiu, echipei Viitorul Pandurii Tg.Jiu, care activează în Liga a II-a și este patronată de Nicu Sarcină.

Vâlcenii au deschis scorul în minutul 22 prin Radu Georgescu, care a interceptat un balon trimis spre portar și a marcat. În minutul 28, gorjenii au beneficiat de un penalty, dar juniorul Trașcă a parat execuția lui Dragu.

Viitorul Pandurii a egalat în minutul 67 prin Enache, care a fructificat cu o lovitură de cap o centrare venită de pe flancul drept. După 1-1 în timpul regulamentar, s-a intrat în prelungiri. Când toată lumea se pregătea de penalty-uri, în minutul 118, echipa de Liga a II-a marcat golul decisiv prin Șerbănescu, care a înscris cu un șut puternic, după o minge aruncată în careu, la care doi apărători vâlceni au căzut în duel cu adversarul. A fost primul eșec ca antrenor principal la Fedeleșoiu pentru Luci Giurcă.

Viitorul Dăești este astfel eliminată din cupă, dar continuă în campionat, acolo unde își propune o clasare cât mai bună.

Viitorul:  D. Trașcă – Șt. Pufu, Nwabueze, Bărbuți (Talpoș 86), M. Roșianu – Vl. Roșianu, Burcea, Fl. Pîrvu (cpt.), Ov. Comănescu – R. Georgescu (I. Marian 79), G. Neacșu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *