Adrian Popa a revenit asupra demisiei și va continua la Horezu

După ce marți  a demisionat de la Flacăra Horezu, fiind criticat în presa locală de primarul Nicolae Sărdărescu, antrenorul Adrian Popa a revenit azi asupra deciziei și va continua la echipa din Treapt.

Primarul din Horezu a declarat în ”Tribuna Vâlceană” , după jocul cu Tîrgu Cărbunești, scor 3-3 (2-0) că ” În repriza a doua, am fost morți fizic, s-a văzut că avem jucători care pot rezista doar o repriză. Dar avem jucători tineri, de valoare, pe banca de rezerve, care nu sunt deloc băgați pe teren. De ce? Mijlocul echipei e praf și de aici rezultatele acestea slabe”. Aceasta a fost declarația edilului, care l-a făcut pe Adrian Popa să demisioneze și care i-a adus lui Sărdărescu un val de critici pe siteurile de socializare.

Avalanșa de insistențe ale jucătorilor și suporterilor l-au convins pe tânărul antrenor să continue la echipa din Horezu, pe care o pregătește de trei ani și jumătate. Ieri, primarul Nicolae Sărdărescu și Adrian Popa au avut o discuție față în față, în urma căruia tehnicianul a revenit de azi la antrenamentele echipei. La Horezu va continua și Marian Deaconescu, antrenor posesor al licenței UEFA A, care stă pe bancă la jocurile echipei și care inițial demisionase la aflarea veștii că Adrian Popa părăsește echipa. Echipa vâlceană va juca vineri, la Deva, cu CSM, trupa pregătită de Ștefan Nanu și care se situează pe ultima poziție, cu trei puncte din cinci jocuri.

Lotul Flacărei pentru acest sezon este unul mult subțiat valoric, după ce în vară au plecat jucători ca C. Dinu, Mansour sau Georgescu, fiind compus în majoritate din juniori. În plus, jucătorii au două luni restanțe la salarii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *