Ministerul Tineretului si Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea acorda sprijin financiar sportivilor de performanţă

Ministerul Tineretului si Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Vâlcea acordă sprijin financiar sportivilor de performanta în cuantum de 300 lei/sportiv legitimat.

Copiii născuţi în perioada 01.01.2005-31.12.2014, care se vor legitima pentru prima data la un club sportiv deţinător al certificatului de identitate sportiv emis de către Ministerul Tineretului şi Sportului, vor primi un ajutor financiar sub forma de vouchere pentru achiziţionarea de echipamente sportive.

Data pană la care pot fi depuse actele este 26.11.2020. Acestea se depun la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport si Tineret Vâlcea din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 24, de către cluburile sportive.

Acest ajutor se acorda în baza prevederilor art. 26 alin. (4), din Ordinul Ministerului Tineretului si Sportului nr. 1199/15.09.2020, privind Normele  metodologice pentru acordarea unui ajutor financiar sub forma de voucher.

 În acest sens vă rugăm să luaţi legătura cu domnul Paul Dinu – consilier în cadrul D.J.S.T.Valcea, la numărul de telefon – 0721.713.725.

Actele necesare procedurii se gasesc accesand linkul urmator : http://djstvalcea.ro/vouchere-pentru-sportivi/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *