Patru jucători de la Dăești, depistați cu coronavirus

Patru jucători de la Viitorul Dăești, Florin Costea, Octavian Vasile, Gabriel Rizea și Marius Diaconescu au fost depistați pozitivi sau neconcludent cu noul coronavirus și sunt la izolare.

La finalul jocului de cupă cu Viitorul Pandurii, primarul din Dăești, George Popolan, a anunțat că la echipa Viitorul, care activează în Seria 7 din Liga 3 există patru cazuri de jucători pozitivi cu COVID-19. Aceștia sunt fostul internațional Florin Costea, Octavian Vasile și juniorii Gabriel Rizea și Marius Diaconescu.

Niciunul dintre jucători nu are simptome și singura lor problemă este izolarea obligatorie, timp de două săptămâni, așa cum impune DSP Vâlcea.

Cei patru sportivi de la Dăești nu au putut juca în jocul de turul 4 al Cupei României cu Viitorul Pandurii, meci pierdut în prelungiri și vor lipsi și în perioada următoare. Căpitanul Iordache mai are și el de ispășit o etapă de suspendare. În schimb, revin Marinoiu și Matei, refăcuți după accidentări.

Florin Costea, golgheterul echipei în sezonul trecut, nu putea evolua oricum în această perioadă, având o accidentare la spate, care necesita repaus. Tot accidentați sunt M.Deaconescu, Al.Diaconescu și Proteasa.

În campionat, Viitorul Dăești are stânse 7 puncte după șase meciuri și se află pe locul 5 în Seria a 7-a a Ligii 3. În etapa a 7-a, Viitorul Dăești joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 15:00, cu Măgura Cisnădie.

 Echipă probabilă: D. Trașcă – Burcea, Samson, Bărbuți, M. Roșianu – Șt. Pufu, Fl. Pîrvu, Cr.Matei, Comănescu – R. Georgescu, G. Neacșu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *