Vâlcea-Dortmund a fost anulat, după ce trei jucătoare au fost depistate pozitiv cu Covid-19

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Borussia Dortmund, care urma să se dispute sâmbătă, în Sala Traian a fost anulată, după ce trei jucătoare au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

La ultima testare a lotului vâlcean, înaintea partidei cu Borussia Dortmund, trei jucătoare și un membru al staffului au fost descoperiți cu coronavirus. Este vorba de extrema dreapta Marta Lopez, pivotul Maren Aardahl și portarul Diana Ciucă. Pe lângă cele trei handbaliste a mai fost testat pozitiv și directorul sportiv Marian Joița. Borussia Dortmund urma să aterizeze sâmbătă dimineața, la Sibiu, dar și-a anulat zborul după anunțul EHF.

SCM mai are un joc amânat în Liga Campionilor, cel cu Podravka Koprivnica.

Vâlcea mai are și alte bătăi de cap, pentru că joi, 29 octombrie, la Sf. Gheorghe, e programat al doilea turneu în competiția internă. Se vor juca atunci 4 etape din Liga Florilor, iar cele trei jucătoare nu vor putea face parte din lotul SCM-ului pentru acest turneu.

SCM Rm. Vâlcea are practic un ghinion teribil în această perioadă, pentru că nu se află la primele cazuri pozitive după testele pentru Covid-19. În primul „val” au fost infectate Mireya Gonzalez și Kristina Liscevic și secundul Goran Kurtes, apoi au urmat Florin Verigeanu, Petre Berbecaru și Ildiko Barbu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *