Fără surprize la Stroeşti: Primarul Toma Ciolacu îşi continuă proiectele

Conform rezultatelor, actualul primar al localităţii Stroeşti, Toma Ciolacu s-a impus fără probleme în faţa contracandidaţilor, asigurându-şi un nou mandat. Primarul le-a mulţumit cetăţenilor fiindcă au ales echipa în care au încredere, o echipă care va aduce investiţii majore. Este un rezultat previzibil, construit nu în două luni de campanie, ci în patru ani de muncă serioasă. Este un rezultat justificat de fiecare proiect dus la bun sfârşit, de fiecare moment petrecut între oameni, de fiecare lucru bun făcut de Toma Ciolacu pentru comunitate.

Planuri şi proiecte pentru noul mandat

La Stroeşti, proiectele aflate în derulare continuă, iar primarul este pregătit pentru un nou mandat. Le-a mulţumit cetăţenilor şi îi asigură de aprecierea sa: „Le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru votul acordat, sunt primarul tuturor. Avem proiecte în derulare, şi aici mă refer la continuarea asfaltării tuturor drumurilor din comuna noastră, astfel încât, în anul 2024 să nu mai existe nici un metru de drum pe care circulă cetăţenii şi autovehiculele care să nu fie asfaltat. În plan avem identificarea fondurilor pentru reabilitarea drumurilor comunale DC 132 Stroeşti- Dianu şi DC 131, Stroeşti-Obroceşti prin turnarea unui covor asfaltic, dar şi asfaltarea drumurilor care fac legătura cu localităţile Cernişoara şi Măldăreşti. Mai avem în derulare finalizarea lucrărilor la cele trei poduri şi punerea în siguranţă a podului din punctul La Roşu, peste cele două pâraie, Aninoasa şi Cerna şi, nu în ultimul rând, executarea proiectului privind reţeaua de canalizare din comuna noastră în funcţie de relief şi grupuri de locuinţe, prin metoda vacuum şi micro staţii de tratare, unde permite relieful, sau fose septice vidanjabile‚ subvenţionate în totalitate de stat. Un alt proiect important este executarea a două foraje în satele Danu şi Pojogi – Cerna, în vederea asigurării necesarului de apă potabilă pentru locuitorii comunei noastre şi menţinerea preţului actual”, a punctat primarul localităţii Stroeşti, Toma Ciolacu.

Modernizarea localităţii Stroeşti continuă, proiectul de gaze naturale a fost depus la finanţare

Unul dintre proiectele importante la care s-au asociat cinci primari vâlceni, printre care şi primarul localităţii Stroeşti se referă la aducţiunea de gaze în comunele Stroeşti, Oteşani, Popeşti, Cernişoara şi Copăceni. Documentaţia necesară acestui proiect este depusă la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării, deoarece se pune mare bază pe extinderea reţelei de gaze, Stroeşti fiind o localitate situată la poalele Măgurii Slătioarei, pe Valea pârăului Cerna, formată din cinci sate, cu o populaţie de aproximativ 3000 de locuitori: „Ne dorim sistemul de gaze, canalizarea şi toate drumurile asfaltate. Acestea sunt planurile şi proiectele propuse în acest mandat. Mai mult, avem o comună curată, avem contract cu operatorul, ne străduim să colectăm gunoiul selectiv şi suntem mulţumiţi. Referitor la pandemia care a lovit o lume întreagă, vreau să spun că aici comunitatea este conştientă şi respectă normele, fiindcă se ştie că, dacă le respectăm, nu vom avea probleme. Lumea la noi în sat are credinţă în Dumnezeu şi ne ajutăm unul pe altul, iar eu cred cu tărie că vom trece cu bine şi peste această problemă”, a precizat primarul localităţii Stroeşti, Toma Ciolacu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *