Flacăra joacă marți restanța de la Copșa Mică

Flacăra Horezu se deplasează marți, 27 octombrie la Copșa Mică, unde va înfrunta pe Gaz Metan Mediaș II, într-un joc restant din etapa 5 din Seria a VII-a a Ligii a III-a.

Partida din Seria a VI-a a Ligii a III-a, Gaz Metan II – Flacăra a mai fost amânată o dată, pentru că sibienii au avut cazuri de coronavirus, iar o a doua reprogramare nu mai este permisă de regulamentul FRF. Astfel, restanța programată marți, de la ora 15.00, la Copșa Mică se va disputa, chiar dacă sibienii au în continuare cazuri de Covid-19. Aceste cazuri  i-au făcut să amâne și jocul cu Costești, care urma să se joace sâmbătă, în Zăvoi, în etapa 7. În cazul în care totuși Gaz Metan II nu poate alinia o echipă, ar pierde jocul la masa verde.

A fost o săptămână trecută zbuciumată pentru Horezu, după ce antrenorul Adrian Popa și-a înaintat demisia, fiind afectat de declarațiile  primarului Nicolae Sărădescu de la finalul jocului cu Gilortul, 3-3. După două zile de discuții, Adrian Popa și Nicolae Sărdărescu au revenit la sentimente mai bune și tânărul tehnician a continuat în Treapt. Flacăra nu a jucat în weekend la Deva, după ce echipa locală a amânat și ea partida, având cazuri de Covid-19, astfel că echipa vâlceană are în acest moment două meciuri mai puțin disputate.

La echipa din Treapt ar putea reveni printre titulari căpitanul Cristi Munteanu, care și-a reluat antrenamentele după o pauză de peste o lună, cauzată de durerile la spate. ”Fac antrenamente normal, mă simt bine, nu mai mă doare spatele. Am stat o lună, nu știu dacă sunt pregătit 100%,  trebuie să mai fac antrenamente și o să revin și eu la nivelul de pregătire al echipei. Cel mai important este însă că nu mai simt dureri, dar o să vedem până marți ce mai este” a spus căpitanul echipei din orașul lutului.

”Eu nu văd echipa asta fără Adi Popa!”

Cristi Munteanu speră ca echipa să obțină un rezultat pozitiv la Avrig și totodată este bucuros că Adrian Popa a continuat alături de echipă. ”Eu mă gândesc mereu la următorul meci, că trebuie să îl câștigăm și apoi ne gândim la următorul joc, nu îmi fac un target pe mai multe etape. Noi vrem să facem un joc bun și să câștigăm la Mediaș, sper să și putem. E adevărat că este greu cu atâția copii în lot, eu am fost obișnuit în centrul defensivei cu Cipri Dinu și dintr-o dată s-au schimbat mulți jucători. Dar, muncim, îi învățăm, îi ajutăm și sperăm să facem o treabă bună. Este important că a rămas și Adi Popa, eu nu văd echipa asta fără el! Pentru mine este simplu, el a început-o și tot el trebuie să continue la Flacăra, orice ar fi” a declarat Cristi Munteanu.

Echipă probabilă: D.Vlădoi – Mihăescu, Cr.Munteanu, Moldovan, Grosu – Precup, Nistor – Stănică, S.Preda, Simeanu – Ad.Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *