Gheorghe Gîngu a depus jurământul pentru al doilea mandat de primar al localităţii Bujoreni

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Bujoreni şi depunerea jurământului pentru intrarea în exerciţiul de drept al mandatului primarului Gheorghe Gîngu. Cu tricolorul pus peste sacou, primarul a depus jurământul prin care s-a pus în slujba cetăţenilor pentru următorii patru ani. Vizibil emoţionat, Gheorghe Gîngu le-a mulţumit tuturor cetăţenilor, cu speranţa că, în acest mandat, toţi consilierii îi vor fi alături, astfel încât împreună să facă din această comună o perlă a judeţului Vâlcea: „Vă mulţumesc frumos! Sper ca în următorii patru ani să vă am alături de mine pentru a reuşi să facem din această comună o perlă a judeţului Vâlcea, un loc despre care să se vorbească numai de bine şi mi-aş dori ca, începând de astăzi, lucrurile deranjante să le lăsăm de-o parte şi să ne ocupăm, aşa cum am jurat, de binele cetăţenilor de la Bujoreni. Doamne ajută şi vă mulţumesc!”, a precizat primarul localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Gheorghe Gîngu a câştigat detaşat un nou mandat la Primăria Bujoreni

Potrivit rezultatelor de la alegerilor locale, Gîngu a obţinut un scor de 65% în urma exprimării opiniei cetăţenilor din Bujoreni, fiind reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor. La Bujoreni, în noul mandat vor fi 6 consilieri locali PNL, în timp ce social-democraţii au scos trei consilieri în forul legislativ local, PER – 4 consilieri, iar Partida Romilor – 2 consilieri.

Planuri pentru noul mandat

Gheorghe Gîngu are în plan construirea a două săli de sport: una la Şcoala Gimnazială Gura Văii şi una la Şcoala Primară Olteni şi Grădiniţa cu Program Prelungit din Satul Olteni.

În localitate se va moderniza şi amenaja Şcoala veche din Satul Gura Văii şi se va transforma în Grădiniţă cu program prelungit. Se va moderniza şi extinde Dispensarul Medical din Satul Olteni cu cabinete de medicină generală şi stomatologie, precum şi cu o farmacie. Lucrări de modernizare şi dotare sunt promise şi pentru Căminul Cultural din Satul Bogdăneşti. Primarul are în plan construirea unui Complex Sportiv şi de agrement pe malul Oltului, în satul Lunca, pe o suprafaţă de 5 hectare, care va cuprinde un stadion, un debarcader, spaţii amenajate pentru tiroliană, spaţii de joacă şi spectacole în aer liber. Primarul îşi propune preluarea prin transfer gratuit de la Guvernul României a poligonului din Satul Olteni, unde doreşte să construiască şi să amenajeze o clădire administrativă, un teren de sport şi un heliport pentru Spitalul de Urgenţă Vâlcea. Se va amenaja în curtea Şcolii Bogăneşti un teren de sport, un loc de joacă pentru copii şi un parc, iar în Parcul Oltului din satul Olteni se va amenaja o zonă de picnic şi de relaxare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *