Primarul Gheorghe Dumbravă şi consilierii locali au depus jurământul

Primar din 2012, Gheorghe Dumbravă a devenit în scurt timp unul dintre cei mai iubiţi primari din judeţ.

Gheorghe Dumbravă este, fără îndoială, unul dintre cei mai performanţi primari din judeţ, care a făcut, două mandate consecutiv, aproape inutile alegerile locale în comuna Stoeneşti. A contabilizat aproximativ toate voturile cetăţenilor şi a dus PNL la un scor ireal, cu care se pot laudă liberalii chiar şi la Bucureşti. Practic, Gheorghe Dumbravă nu a avut adversar în Stoeneşti trei mandate la rând şi, datorită lui, nici PNL nu a avut contracandidat viabil. Este un exemplu modul în care administrează comuna, reflectat în procentele pe care PNL le obţine, la fiecare tur de scrutin, în localitatea Stoeneşti. Indiferent că sunt alegeri parlamentare, europarlamentare sau locale, Gheorghe Dumbravă aduce pentru PNL scoruri foarte mari.

Primarul Gheorghe Dumbravă şi consilierii locali au depus jurământul

Gheorghe Dumbravă: „Îmi pare rău că astăzi nu este nici un reprezentant din partea PNL, având în vedere ca suntem un Consiliu Local fruntaş in judeţ”

Marţi, 27 octombrie, pentru primarul Gheorghe Dumbravă a fost un moment emoţionant. Votat şi iubit de localnici, primarul a depus jurământul faţă de ţară şi le-a mulţumit cetăţenilor: „Le mulţumesc pentru încrederea şi susţinerea exprimată cetăţenilor, dar şi angajaţilor acestei primării, care au fost alături de mine întotdeauna. Prin prezenţa la vot, cetăţenii mi-au demonstrat încredere şi apreciere într-un număr atât de mare, fapt care mă motivează să fac tot ce îmi stă în putinţă şi este necesar pentru a nu-i dezamăgi pe oameni, dar şi pentru a duce lucrurile la o finalitate înfloritoare. Iubesc această comună, şi doresc sa fim solidari şi uniţi pentru prosperitatea ei. Îmi asigur pe cetăţeni că nu mă voi schimba niciodată, iar proiectele trecute în programul electoral se vor realiza. Îmi pare rău că, din cauza acestui virus nu este alături de mine şi familia care m-a sprijinit în tot acest timp. O dezamăgire, aşa aş spune, este faptul că astăzi, din partea PNL nu este nici un reprezentant, având în vedere că suntem un Consiliu Local fruntaş în judeţ”, spune primarul Dumbravă.

Gheorghe Dumbravă este marele câştigător al alegerilor locale din 27 septembrie pentru funcţia de primar al localităţii Stoeneşti, menţinându-şi poziţia de lider şi clasându-se şi de data aceasta în topul celor mai buni primari din ţară. Candidatul PNL a câştigat detaşat alegerile în toate secţiile de votare, acesta menţinându-şi scorul obţinut pentru a doua oară consecutiv, de 92% din voturile exprimate.

Majoritate covârşitoare în Consiliul Local

Proiectele implementate în ultimii ani şi realizările din comună au contat pentru cetăţeni, care i-au acordat votul de încredere primarului PNL Gheorghe Dumbravă pentru câştigarea celui de-al treilea mandat. În Consiliul Local, echipa PNL Stoeneşti are majoritate, urmând să beneficieze de 9 consilieri din 11.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *