Brezoiul cunoaşte în prezent o dezvoltare puternică, pe toate segmentele

La Brezoi, Robert Schell a reuşit în ultimii ani modernizarea spitalului prin investiţii în aparatură medicală, aparat de radiologie în valoare de 100.000 de euro şi de laborator, precum şi mobilier, investiţii care au dus la creşterea calităţii serviciilor medicale. În această direcţie, la Brezoi s-a reuşit şi aducerea de medici noi, pe diferite specializări: „Ne propunem ca, pe viitor, să continuăm acest lucru. Ca proiecte, îmi propun reabilitarea dispensarului şi investiţii noi la spital. În domeniul culturii am reuşit să ne îndeplinim principalul obiectiv, adică obţinerea finanţării pentru reabilitarea Casei de Cultură, în acest moment lucrându-se deja la acest obiectiv, cu termen de finalizare la sfârşitul anului, investiţie în valoare de un milion de euro”, a punctat primarul Robert Schell.

A fost reabilitat Căminul Cultural din satul Călineşti, pe viitor urmând să fie reabilitat şi Căminul din satul Păscoaia. S-au organizat tabere de pictură, în prezent în patrimoniul localităţii aflându-se deja peste 150 de lucrări de artă pentru amenajarea unui viitor muzeu.

„În ceea ce priveşte domeniul „tineret şi sport„ am amenajat zona de agrement de la baza sportivă cu locuri de joacă şi teren sintetic multifuncţional, urmând construirea unui bazin de înot şi a două terenuri sintetice pentru tenis de câmp, investiţie de 3 milioane de euro care va întregi această zonă. Vom fi alături şi vom susţine financiar echipa de fotbal a oraşului pentru performanţă. Având şi sprijinul unui investitor privat, s-a reuşit anul acesta promovarea echipei într-un eşalon superior. Ca proiect de viitor îmi doresc reabilitarea stadionului Gheorghe Borchină şi omologarea lui pentru Liga a doua”, a punctat primarul liberal al oraşului Brezoi, Robert Schell.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *