Dragoș Geantă, principal la 28 de ani!

La ultima testare RT-PCR efectuată de Viitorul Dăești au ieșit pozitivi antrenorul principal Luci Giurcă și jucătorul George Neacșu, ambii intrând la izolare pentru două săptămâni. În plus, Samson este suspendat.

Astfel, la deplasarea de azi, de la Copșa Mică, unde Viitorul va întâlni pe Gaz Metan II, echipa va fi condusă de antrenorul cu portarii, Dragoș Geantă, care are doar 28 de ani. Deși este în continuare și jucător activ, Dragoș s-a axat în ultima perioadă pe conducerea restaurantului pe care îl deține și pe antrenorat și nu a mai apărat într-un meci oficial.

În schimb, după ultimele norme ale FRF, care permit jucătorilor depistați pozitivi să revină în loturi după 14 zile de izolare au făcut deplasarea Fl.Costea, Vasile, Rizea și M.Diaconescu. Chiar dacă ei au ieșit din nou pozitivi la ultima testare, ei nu mai sunt infecțioși și nu mai pot transmite virusul. ”Este clar că ei nu pot fi titulari, după 14 zile de stat în casă, dar sper să poată juca în repriza secundă. Îmi doresc să luăm trei puncte cu Gaz Metan II, avem mare nevoie” a declarat Dragoș Geantă.

Partida Gaz Metan Mediaș II – Viitorul Dăești, din etapa a VIII-a a Seriei 7 din Liga a III-a se va disputa azi, de la ora 15.00, la Copșa Mică. Gaz Metan II a suferit primul eșec din actualul sezon marți, în restanța cu Horezu, scor 0-4, echipa sibiană având și ea mulți jucători pozitivi cu Covid -19.

Echipă probabilă: Trașcă – Burcea, Iordache, Bărbuți, M. Roșianu – Șt.Pufu, Fl. Pîrvu, Cr.Matei, Ov. Comănescu – R. Georgescu, Pașoi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *