Puncte scăpate printre degete

Viitorul Dăești s-a întors învinsă de la Copșa Mică, deși a condus cu 2-0 în disputa cu Gaz Metan II.

Viitorul a mers la Copșa Mică cu un lot decimat de absențe. Astfel, antrenorul Lucian Giurcă și jucătorii Neacșu, Proteasa și Iordache sunt infectați cu Covid-19, Samson este suspendat, iar Deaconescu și Al.Diaconescu sunt accidentați. În aceste condiții, echipa a fost condusă de pe margine de Dragoș Geantă (FOTO), antrenorul cu portarii, care are doar 28 de ani. Ieșiți de 2 zile de la izolare după ce fuseseră infectați, Costea, Rizea și Vasile au făcut deplasarea cu echipa și au intrat în partea secundă. FRF a modificat săptămâna trecută protocolul sanitar și permite jucătorilor care au fost depistați pozitiv să revină pe teren imediat după perioada de izolare, fără a mai aștepta un test negativ. În lipsă de soluții la fundașii centrali, pe acest post a apărut în premieră căpitanul Florian Pîrvu.

Meciul a început bine pentru vâlceni in în minutul 10, când Georgescu a fost faultat în careu și Florin Pîrvu a deschis scorul din penalty. În minutul 31, sibienii au primit și ei un penalty după o intervenție întârziată la cap a lui Bărbuți, dar Marinoiu a blocat excelent.  Dăeștiul s-a desprins la 2-0 în minutul 39, când Talpoș a înscris cu un voleu de la 16 metri, după o centrare venită de pe flancul drept. Se prefigura astfel un debut fericit pentru Dragoș Geantă în antrenorat. În finalul primei reprize, după un fault inutil al lui Pufu în careu, sibienii au primit din nou penalty și Socaci a transformat, relansând jocul.

Imediat după pauză, în minutul 47, Țili a egalat pentru Mediaș II, acesta preluând frumos în careu o centrare de pe dreapta și șutând din întoarcere, la colțul lung. partida se îndrepta spre remiză, dar, chiar în final, în minutul 90, Mediaș a reușit golul victoriei prin juniorul Oltean, cu un șut de la 12 metri, lateral stânga, după ce inițial a vrut să paseze și mingea i-a revenit cu noroc.

Astfel, Dăeștiul suferă al doilea eșec consecutiv și rămâne blocată în subsolul clasamentului.  După ce a abordat jocurile cu Cisnădie și Mediaș II decimată de absențe și le-a pierdut, poate era mai bine ca Viitorul să solicite amânarea acestor jocuri, datorită cazurilor de Covid-19 apărute în lot.

Viitorul: Marinoiu  – Burcea, Fl.Pârvu, Bărbuți, M. Roșianu – Șt.Pufu, Matei, Ov. Comănescu, Talpoș – R. Georgescu, I.Marian. Au mai jucat: Rizea, Vasile, Fl.Costea, Pașoi, Bunescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *