Costești, învinsă clar de Deva

Minerul Costești a căzut pe ultimul loc în Seria 7, după eșecul suferit la Simeria, 0-3 cu Cetate Deva,

Minerul Costești a revenit fără puncte de la Simeria,  acolo unde joacă meciurile de pe teren propriu echipa pregătită de Ștefan Nanu, CSM Deva.  Vâlcenii au mers la Simeria fără C.Vlădoi și Vladu, care nu s-au putut învoi de la joburi și fără  Zanfir și Zamfirescu, care sunt accidentați.

Devenii au deschis scorul în minutul 10, după o lovitură liberă de la 18 metri, mingea a deviat din zid la Stere, care a înscris din 6 metri. Minerul a jucat mai bine în partea secundă, dar a ratat câteva ocazii, având inclusiv o bară, la lovitura de cap a lui Nicolaescu. Din minutul 79 s-a făcut 2-0, când Ghighilicea a fost bine găsit în careu și a încris din 11 metri.  În minutul 84, după un corner, un devean a deviat mingea cu capul și tot Ghighilicea a înscris din 4 metri.  

Astfel, Deva s-a impus cu 3-0 și Minerul Costești revine pe ultimul loc în clasament, cu doar patru puncte acumulate în șapte jocuri. Pentru trupa lui Țețe Vlădoi urmează restanța din etapa 7 cu Gaz Metan II, programată marți, 3 noiembrie (ora 14.00), în Zăvoi.

”Scorul e total nedrept, repriza a doua am dominat-o, asta este însă situația, noi am avut ocazii și nu am reușit să egalăm. E greu, avem jucători care lucrează, nu mai jucasem de două săptămâni, dar acestea sunt vremurile. Până în iarnă, încercăm să mai scoatem puncte. Deși avem jocuri foarte grele, noi ne jucăm șansa”  a spus antrenorul  Țețe Vlădoi. Pentru Minerul urmează două jocuri acasă, marți cu Gaz Metan II și sâmbătă cu Flacăra Horezu.

Costești: Șt. Popa – Mazilu, Nicolaescu, B.Preda (R.Negoiță 80), Casoni (D.Negoiță 85) –  C.Păun (M.Vlad 66), Zotică, Marinescu (Mihăilă 46), Trașcă – Mihalcea, R.Rădulescu (Bolovan 85).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *