Nicolae Concioiu: „Vă garantez că voi face tot ce îmi stă în putinţă să duc mai departe obiectivele şi proiectele pe care le-am oferit electoratului”

Primarul localităţii Guşoeni pentru al patrulea mandat, Nicolae Concioiu a depus jurământul, exprimându-şi totodată încrederea de a continua investiţiile şi de a lucra în beneficiul cetăţenilor. Nicolae Concioiu a avut un mesaj pentru locuitorii comunei Guşoeni:

„Le mulţumesc în primul rând cetăţenilor, pentru că ei au ales să fim astăzi aici. Îi asigur de toată colaborarea şi de toate bunele intenţii ale noastre. Vom duce Guşoeniul acolo unde îi este locul, fiindcă am pus suflet pentru a încerca să dăm acestei comune o faţă cât se poate de modernă. Suntem extrem de bucuroşi că oamenii au înţeles acest lucru şi iată, astăzi sunt învestit într-un nou mandat alături de consilierii mei, cărora le mulţumesc pentru că au fost alături şi am putut să trecem cu bine peste această competiţie electorală, având şi majoritatea în Consiliul Local. Cel mai important lucru este că le mulţumesc oamenilor din comuna Guşoeni, indiferent de culoarea politică, pentru că, deşi unii nu mi-au acordat votul, astăzi, dacă l-aş cere, sunt sigur că l-ar pune acolo unde trebuie. Au fost multe încercări, am trecut prin ele, pentru că bătăliile electorale în ultimul timp au devenit un război foarte urât pentru acest popor, din cauza acestei pandemii. Sperăm să înţelegem acest lucru, pentru că vin sărbătorile, şi gândul la aceste sărbători ne face pe noi, românii, să fim mai apropiaţi unii de alţii. Vreau să spun că vom continua să ducem mai departe proiectele pe care le-am început deja. În comuna Guşoeni, foarte curând se va trece la execuţia sistemului de gaze. Sperăm că, în sfârşit, se va aproba finanţarea pentru introducerea apei şi canalizării în localitatea Guşoeni, iar investiţiile care sunt în desfăşurare, sperăm din suflet să nu fie blocate. Vă garantez că voi face tot ce îmi stă în putinţă să duc mai departe obiectivele şi proiectele pe care le-am oferit electoratului, şi pentru care am primit votul de încredere”, a declarat Nicolae Concioiu.

Primar al comunei Guşoeni, Nicolae Concioiu este şi candidat pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor, pe locul patru, loc eligibil, având în vedere că, la Vâlcea, PSD a câştigat alegerile locale fără drept de apel, obţinând un scor istoric, iar la nivel naţional PSD începe să recupereze masiv din procente.

Nicolae Concioiu spune că adevăratul său scop este soluţionarea problemelor cu care se confruntă locuitorii judeţului Vâlcea, mai ales cei din zona rurală.

La eveniment a participat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, care a transmis felicitări celor care au fost aleşi în funcţie şi i-a asigurat de tot sprijinul său:

„Vremea politicii a trecut, şi a venit vremea oamenilor. Nu voi trata investiţiile din judeţul Vâlcea şi programele pe care le am în derulare prin culoarea carnetului de partid al cuiva. Suntem aleşii oamenilor şi trebuie să ţinem în primul rând cont de oameni. Vă felicit pentru că aţi fost reales primar, să aveţi o colaborare bună cu toţi consilierii locali. Eu sunt convins că, până la urmă, indiferent de partidele din care faceţi parte, nici unul nu vrea răul localităţii”, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *