Sorin Vasilache a depus miercuri, 28 octombrie, jurământul de învestire în funcţie pentru al treilea mandat

La depunerea jurământului, primarul a anunţat că prioritatea sa este atragerea de fonduri europene şi guvernamentale pentru dezvoltarea oraşului şi le-a mulţumit locuitorilor pentru încrederea acordată.

„Astăzi am depus jurământul de învestire în funcţia de primar. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat şi pentru numărul mare de voturi din ziua de 27 septembrie. Vreau să îi asigur pe toţi cetăţenii că voi rămâne acelaşi Sorin Vasilache, primarul tuturor, hotărât şi determinat, care nu va rata nici o oportunitate pentru dezvoltarea localităţii noastre. Până în 2024 continuăm împreună, avem proiecte, avem planuri pe care vrem, în acest mandat, sa le realizăm. De asemenea, îi felicit şi le urez mult succes membrilor Consiliului Local Olăneşti”, a declarat primarul oraşului Băile Olăneşti.

Sorin Vasilache a obţinut un scor de 72% în urma exprimării opiniei cetăţenilor din oraşul Băile Olăneşti, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor. Cu aceeaşi ocazie au depus jurământul şi consilierii locali aleşi, care au participat la şedinţa de constituire a Consiliului Local Olăneşti.

La eveniment a participat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu,  care a transmis felicitări celor care au fost aleşi în funcţie şi i-a asigurat de tot sprijinul sau. Consiliul Local Olăneşti este format din câte şapte reprezentanţi PSD, trei consilieri din partea PER, 2 PNL şi un consilier USR. Şedinţa de învestire nu a fost publică, desfăşurându-se în condiţiile de siguranţă necesare, impuse de epidemia de coronavirus.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *