Un punct care nu ajută

Prima parte a fost una echilibartă, singura ocazie notabilă fiind în contul gazdelor, în minutul 27, când Mihalcea a avut o acțiune bună, dar șutul său a trecut puțin peste poartă.

Imediat după pauză, însă, Costeștiul a căzut fizic și Mediaș II a dominat partida din Zăvoi. Veteranul Țețe Vlădoi (FOTO) s-a remarcat la șutul bun al lui Hajmeșan. Apoi, în minutul 60, Mediaș II a irosit o ocazie momumentală, Nicula trimițând în bară, deși a avut în față toată poarta goală. Peste numai câteva minute, după un corner, Pop a reluat cu capul de puțin pe lângă poarta vâlceană. Ocaziile s-au răzbunat și vâlcenii au deschis scorul în minutul 71 prin Ciprian Vlădoi, care a concretizat centrarea de pe stânga de la Mihalcea. Costeștiul a visat minute bune la victorie, însă Alex Negrea a egalat în minutul 83, reluând din careu o centrare venită de pe dreapta.

S-a terminat astfel 1-1 și Minerul și-a mai trecut în cont un punct, cu care a scăpat de ”lanterna roșie”. Cu cinci puncte scoase după opt jocuri, Minerul Costești este o candidată clară pentru unul din ultimele două locuri, cele care aduc retrogradarea la județ.

Minerul: M.Vlădoi – M.Vlad, Vladu, Zanfir, C.Păun – Trașcă. Zotică – L.Negoiță, Mihalcea, R.Rădulescu (Marinescu 88) – C.Vlădoi (Casoni 78).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *