Marius Vlădoi, redebut la Liga a III-a dupa opt ani!

La 49 de ani, antrenorul-jucător al echipei Minerul Costești, Marius Vlădoi a apărat buturile echipei sale, în Zăvoi, în remiza cu Gaz Metan II, scor 1-1, în joc restant din etapa 7 din Seria 7 a Ligii a III-a.

Sezonul trecut, Marius Vlădoi a fost titular obișnuit pentru echipa sa în Superligă, iar Minerul Costești a câștigat titlul județean în Vâlcea. Acum, la opt ani distanță de când apăra buturile echipei Vișina Nouă, Marius Vlădoi a revenit în poartă la Liga a III-a și a avut o evoluție apreciată pentru Costești, salvând câteva mingi dificile. Cu siguranță, la 49 de ani, portarul vâlcean este cel mai în vârstă jucător care evoluează în fotbalul profesionist din țară și deocamdată nu se gândește la retragere.

”A fost un joc ca oricare altul, m-am simțit bine, îmi era dor să apăr din nou. M-am bucurat de momentul acesta. Am simțit că echipa mea avea nevoie de mine mai mult pe teren decât de pe margine. În plus, am avut câțiva indisponibili și era media de vârstă a echipei prea mică și am vrut să o ridic puțin. Nu știu cât o să mai apăr, întrebarea asta mi se tot pune de 38 de ani, de când am început să apăr și încă nu am găsit răspunsul” a glumit goal-keeperul.

Dacă va apăra și sâmbătă poarta Minerului, în disputa cu Flacăra Horezu, Marius Vlădoi ar putea fi adversar cu băiatul său, Denis. ”Vom vedea ce va fi sâmbătă, eu și Denis am mai fost adversari anul trecut, la un meci de cupă. Acum e diferit, se joacă pe puncte și sincer preferam să fim în serii diferite” a explicat Marius Vlădoi.

Cu 5 puncte din 8 jocuri, Minerul Costești ocupă locul 9 în Seria 7 și se luptă pentru evitarea retrogradării.  Marius Vlădoi a apărat la Liga a II-a pentru Chimia Râmnicu Vâlcea, Gloria Reșița, Unirea Alba Iulia, Minerul Motru, Poli Timișoara și Internațional Pitești. La nivel de Liga a III-a, antrenorul-jucător de la Costești a mai apărat la FC Oltchim Rm. Vâlcea și Vișina Nouă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *