Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Meci greu pentru Flacăra la Simeria

Flacăra Horezu joacă azi, la Simeria, restanța din etapa 7, cu Cetate Deva, echipa lui Fane Nanu.

Flacăra Horezu a stat în weekendul trecut, deoarece sibienii de la Hermannstadt II au cazuri de Covid-19 și nu au primit avizul DSP să joace. Partida Flacăra Horezu – Hermannstadt II, din cadrul etapei 8 a a fost amânată pentru 10 noiembrie (ora 14.00), deoarece sibienii nu au primit avizul DSP.

Echipa din Treapt mai are o restanță din etapa 7, la Simeria, cu CSM Deva, joc programat de FRF miercuri, 4 noiembrie. Echipa pregătită de Fane Nanu este o echipă incomodă acasă și este în suferință de puncte, chiar dacă în weekend a câștigat clar disputa cu Costești, scor 3-0. Partida de la Simeria se va juca cu siguranță, regulamentul FRF permițând o singură amânare.

Din iarnă, Horezu și-ar putea completa lotul subțire numeric și compus ăîn majoritate din juniori. La Flacăra ar putea reveni atacantul Gueye Mansour, care după ce a început sezonul în Treapt, a ales să meargă la Șimleu Silvaniei.

Echipă probabilă: D.Vlădoi – Mihăescu, Moldovan, Cr.Munteanu, Grosu – Stănică, Nistor, Precup, Simeanu – S.Preda, Ad.Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *