Florin Pera intră la izolare pentru două săptămâni

Antrenorul principal al SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera a fost diagnosticat și el cu Covid-19, după revenirea de la turneul de la Sfântu Gheorghe.

După zecile de cazuri petrecute la Bistrița și Craiova, Florentin Pera a simțit și el unele simptome, astfel că a fost la rândul lui să se testeze. Rezultatul a fost pozitiv, devenit astfel cert că antrenorul trebuie să stea 14 zile în izolare. Pera va rata probabil doar meciul de la Podgorica, în condițiile în care Bistrița are șanse minime să se prezinte pe 12 noiembrie, având tot lotul infectat, în timp ce EHF a amânat jocul SCM – Buducnost, din 8 noiembrie.

Nu sunt forme grave, mă simt bine. Voi încerca să fiu alături de fete, să le susțin, să le ajut în această perioadă pentru a se prezenta la următoarele partide în condiții cât mai bune. Am parcurs o perioadă critică, la ultima testare am avut 11 cazuri pozitive. Sper ca lucrurile să meargă de acum din ce în ce mai bine. Deja trei jucătoare, Aardahl, Lopez și Ciucă, au ieșit din izolare, duminică va scăpa și Minevskaja, iar de luni vor termina carantina și celelalte fete. De săptămâna viitoare, în mod normal, echipa va începe să se pregătească în efectiv normal, exceptând-o pe Iryna Glibko, indisponibilă din cauza unor probleme de sănătate. Îmi doresc ca echipa să revină într-o formă fizică bună cât mai curând. Cele mai multe fete au avut două săptămâni de pauză și nu va fi deloc ușor să fie parametri optimi pentru a juca împotriva celor de la Buducnost”, a declarat Florentin Pera. În perioada următoare, antrenamentele vor fi efectuate de Goran Kurtes și Ildiko Barbu.

Jucătoarele vor fi testate mâine, iar emoțiile sunt încă, pentru că o componentă din lotul prezent la Sf. Gheorghe a simțit azi, la rândul ei, unele simptome.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *